Før-skolemøde…

Dagen i dag har været lidt hektisk. Jeg stod op ved en 14-tiden og har ellers knoklet på for at nå det hele. Hente børn, handle lidt ind, fodre dyr og lukke dyr ind, lave mad, bade børn, finde tøj til i morgen til ungerne samt smøre madpakker til dem og mig selv samt putte ungerne INDEN Birthe kom for at se efter ungerne. John og jeg skulle nemlig til Før-skolemøde ang. Chili. Det var rigtig spændende og vi fik hørt og set meget af skolen og også SFOen. Har en god mavefornemmelse – Tror Chili bliver rigtig glad for at gå der. Nu må vi se om de synes hun er klar til skole. Vi ser frem til samtalen her i december eller i januar med børnehaven. Det eneste punkt hun halter lidt på, er det sociale og hendes selvtillid – alt andet har hun helt styr på, synes vi da. Vi tager det som det kommer og føler ingen skam, hvis hun ikke skulle være klar.

Det var hyggeligt at være til forældre-møde dernede og se dem man skal følges med mange år frem i tiden. Fik også en masse god kaffe – så jeg kunne lade op til min nattevagt her i nat. Jeg var så heldig at min kollega gik med på at jeg mødte ind en time senere her til aften, så jeg kunne nå at komme med til mødet! Det er jeg meget taknemmelig for. Og tak til Birthe for pasningen af ungerne!!

Sjovt var det at se de små skoleborde og stole – de lignede jo til forveksling dem vi selv sad ved da vi var børn.

Leave a Reply

Skriv et svar