For 1 år siden…

Ja, for præcis et år siden var jeg til fest i Møllehuset sammen med min dejlige kollega og veninde. Der var 80er fest og vi var mødtes hos min kollegas venner i Halbjerg. Sikke en aften. Jeg var allerede godt festlig, inden vi ramte Møllehuset ved 21-tiden! I går var vi dernede igen sammen med det gamle slæng. Mere om det på et andet tidspunkt!

Jeg havde købt nye støvler til anledningen samme dag – og dem kan jeg så takke for, at jeg mødte René. For havde det ikke været pga. de dumme støvler, havde jeg stadig stået og danset på dansegulvet i Møllehuset og aldrig været trukket ud udenfor, for at hvile mine stakkels fussere. Sad meget ned den aften og ved et tilfælde så en jeg mand stå ved siden af mig i nogle dejligt behagelige sko og jeg spurgte for sjov om vi ikke skulle bytte. Vi faldt i snak. Min kollega sad også derude og snakken ville ingen ende tage. Vi snakkede om alt og ingen ting. Jeg lagde specielt mærke til hans dialægt. Han var rigtig “Tjøwenhawner”. Det sagde jeg vist også mange gange… “Ej, hør ham lige”. Den aften synes jeg det var det mest fantastiske. Indrømmet jeg har haft det lidt svært med københavnske dialægter før i tiden.

Vi var også ude og danse et par danse i Møllehuset og René var en rigtig gentleman og opvartede min kollega og jeg resten af aftenen. De andre synes vi var vildt kedeligt, at vi bare sad og drak kaffe lige inden festen sluttede dernede. Nå, men vi ville videre i byen og de andre tog en taxi. René fik sin søn til at hente mig og min kollega og kørte os alle 3 ned på Fregatten, hvor festen fortsatte. Jeg glemte lidt mine dårlige sko og havde en af de bedste aftner nogensinde. René sørgede også for vi blev bragt sikkert hjem til Sæby igen. Behøver jeg at sige, at jeg var solgt allerede der. Kort efter vi var ladet hjemme i Sæby, tikkede den første besked ind. Han havde fundet mig på Facebook.

Og siden da… Ja, det er gået stærkt, synes nogle nok. Men hvorfor ikke bare kaste sig ud i det, når man ved det er det rigtige? Jeg ser kun en lys og god fremtid sammen med tillid, masser af kærlighed og humor. Vi har heldigvis den samme forskruede form for humor! Føler mig tryg og værdsat. Lykkelig. Han gør mig hel. Han er så god og dejlig til at skrive søde beskeder til mig, dagligt. Han giver komplimenter hver dag og de kommer lige fra hjertet af, det kan jeg mærke. Jeg tror på ham. Og jeg elsker ham SÅ HØJT!

Leave a Reply

Skriv et svar