For dårligt!

Hold da op! Det er godt nok længe siden jeg har været herinde. Tiden er løbet fra mig. Men som jeg plejer at sige – intet nyt er godt nyt. Er vist desværre bedre til at opdatere min facebook-side, end siden her. Ups.

Seneste nyt er, at Chili har fået sin egen pony – Amigo Dancer på 11 år. Hun er utrolig glad for ham. Jeg solgte Henning pga tidsmangel og han har fået det så godt nede i Jelling hos en sød pige. Jeg får løbende opdateringer fra hende og Henning. Han kunne ikke få et bedre sted at være end hos Carina! smileyOg så har vi lige fået en lille Siberian Husky hvalp på 8 uger – der hedder Keld smiley

Sommeren gik med en uge på Fyn i Campingvogn og så havde vi en del projekter på gården, der skulle laves. Vi kom til Traktortræk i Klokkerholm, Løkken Koncert, polterabend med Johns lillebror og fik set familie og en masse venner i vores 3-ugers lange ferie! Det var bare den skønneste ferie, hvor vi kom helt ned i gear!

I maj løb jeg forresten også mit første 1/2 marathon! Hvor vildt var det ikke lige?!? Godt nok på 2 1/2 time – MEN jeg kom igennem!! Det er det vildeste!

Leave a Reply

Skriv et svar