Folk har så forbandet travlt..

Hold nu op, hvor er jeg træt af at folk har så forbandet travlt med mit og Johns liv. Hvor pokker har i været de sidste 2 år? Hvad får jer til at dømme hvad der er rigtigt og forkert, hvem det er mest synd for her? Der er fandme ikke en af os det er mest synd for. For ved i hvad – det er squ mest synd for ungerne. Og med jeres indblanden og sladder i krogene – så GÅR det ud over ungerne! Er rasende, er skuffet og ikke mindst ked af det. John og jeg er fuldstændig klar over hvad vi hver især render og laver – det behøver i bestemt ikke blande jer i og gøre jer til dommer over.

Hvis I vil have min side af historien kan i jo invitere på kaffe eller vise lidt interesse for mig som person – og det samme gælder den anden vej rundt med John. I behøver ikke stå på sidelinjen og dømme os og pege fingre af os.

Hvis John og jeg kan få det her til at fungere, på en voksen måde og kan samarbejde med og omkring ungerne. Så kan i være fuldstændige ligeglade med at vi hver især er kommet videre med/i nye forhold! Pas jeres eget liv, tak!

Leave a Reply

Skriv et svar