Find Finn…

Finn skulle også lige prøve kasserne – Find Finn – eller Find 5 fejl, som man siger! he he

I dag har vi været ved at lave hønsehuset færdigt så vi kan få vores høns/kyllinger hjem og gå. Vi har fået lov at få nogle stykker oppe fra AG og FP. Vi glæder os rigtig meget! Redekasserne blev lavet af de gamle skabe vi fik af Martin – Det blev ganske fint. Har valgt at lade de nederste beholde lågerne – så kan vi have foderet til at stå derinde. Smart, smart… Siddepinde er også blevet lavet og vi har fået sat lys op derude med timer. Nu mangler vi bare kyllingerne morfar?!? smiley

De sidste havemøbler og “Løs-flyvende” ting blev samlet sammen og sat ind i udehuset. Haveredskaber m.m. blev også sat indenfor. Det var skønt, at få det ordnet og gjort vinterklart.

John er lige kørt op efter sin kammerat, Lars – De skal ud og spise i Aalborg og ind og spille pool samt få en bette en. Bagefter snupper de en tur i biffen – de skal ind og se den nye James Bond. Tror de får sig en rigtig super-aften. John har været så sød at hente en lånefilm samt mine ynglingschips + cola, så jeg også kan hygge mig i aften herhjemme. Så sødt af ham. Ungerne og jeg fik blå pandekager til aftensmad – så vi led heller ingen nød. Nu sidder de lige og ser lidt tegnefilm, inden det er puttetid og mor her kan få lidt Gitte-tid foran tvet. Glæder mig til en stille og rolig aften herhjemme foran tvet på sofaen, under dynen.

Nu sidder jeg bare og nyder en sjat kold Asti fra i fredags – Den skal jo ikke gå til spilde vel?! thi hi.

Åh, det er nu livet!

Leave a Reply

Skriv et svar