Fantastisk kæresteaften igår…

John og jeg havde en dejlig aften. Først var vi oppe og få en lækker 3-retters menu på Bella Italia i Hjørring og tog derefter i Biografen for at se den nye Snehvide! Den var ufattelig god og bestemt et besøg i biografen værd. Vil næsten vove at påstå det er den bedste film, vi har set længe. Den må vi eje, når den udkommer på DVD. Jeg var desværre lidt træt og smadret i går og det hjalp heller ikke på det, at jeg begyndte at få ondt i halsen og blev snottet og fik ondt i hovedet – men det hjalp at komme ind og se film og slappe af og jeg har det 100 gange bedre i dag, efter en god nats søvn. Ungerne sov til kl. 9. Utroligt – men sandt! Det var virkelig guld værd. John kørte ved en halv 9-tiden efter foder til dyrerne, og så kunne vi få lov at vågne op lige så stille.
Lige et billede jeg fangede i morges af Chili og Karen Kat…

Dagen i dag har været brugt sammen med ungerne. Ikke det store vi har fået udrettet. Vi tog en tur i Biltema efter grej til cykelferien og ungerne fik lov til at komme i Toys R Us og fik brugt deres lommepenge. Vi rundede turen af på Burgerking. Ungerne sov eftermiddagslur og så kom Bitten og Jørgen til kaffen. De havde Nanna med, som skal sove her i nat. Jeg har lige puttet de skønne unger og håber de falder i søvn, uden problemer. Jeg skal nemlig lige ud og se en gyser eller to sammen med veninderne fra byen. Glæder mig! Ved Karin har lånt nogle nye film.

Det er ellers gået så nemt med Nanna og vores unger her til aften. Der blev spist aftensmad i stor stil. Pasta og Kødsov kommer man altid langt med. Og så fik vi hyggetøjet på og fik danset tosset rundt i stuen. Ostepops og lidt tegnefilm blev det også til, inden jeg fik dem puttet ovenpå – på gæsteværelset. De ville alle sammen sove på samme værelse. Så en 3/4 seng med Chili i. En madras på gulvet til Lotus og en weekendseng til Nanna – så var alle tilfredse.
Så lige på Facebook, at min veninde Karin har lavet overraskelse til os tøser i aften… HOLD NU K….. det ser lækkert ud. Det kan kun blive en SUPER god aften! Gode film, godt selskab og lækker, lækker lagkage!

3 thoughts on “Fantastisk kæresteaften igår…

Leave a Reply

Skriv et svar