Et positivt sind …

Selvom det er svært nogle dage, så prøver jeg på at bevare mit positive sind. Kan godt mærke det gør ondt jeg ikke kan få trænet med Keld og det rykker i mig for at tage ind til mit hold – men det går ikke. Det må jeg bare til at erkende. Har meget svært ved at acceptere, at jeg ikke kan det samme som jeg plejer pga. graviditeten. Prøver virkelig at fortrænge det sure. Men nogle dage popper det lige op til overfladen, når man lige synes bægret fylder over og man ser ekstra tyk ud og har ondt i kroppen. Synes da også jeg er vokset voldsomt meget de sidste uger. Uha, hvad skal det ikke ende med? Ja, som nogle siger – “nok en baby!” smiley

John var ved at sortere papirer i går og fandt nogle sjove minder fra den gang jeg arbejdede på Aabybro-Posten. Mit første (arrangerede) bryllup! Amen gu, så sjovt det var at se de billeder igen. Søren arbejdede på Tanken i Aabybro og jeg var grafiker-elev på Aabybro-posten. Der var sørget for det hele den dag. Makeup og håropsætning hos frisøren, brudebuket, brudekjole, brudepiger, hestevogn, bryllupskage i flere lag og en gom! ha ha. Der var stor fest på torvet, hvor alle kunne få et stykke bryllupskage og der var opmarch gennem byen med musik efter os i hestevognen.

I går aftes tog jeg til Aalborg for Chili. Hun ville købe nogle rullesko som hendes veninder fra klassen også havde. Jeg tog Lotus med og vi hyggesnakkede hele vejen derud og hjem igen. Dejligt hun gad tage med, når nu Chili ikke selv kunne pga. spejder. De er nu mega fede sådan nogle rullesko. Jeg scorede dem til 200 kr. Nypris er ellers 699,-! Det er jo sindssygt! De sko jeg købte på Gul&Gratis var næsten ikke brugt og var heldigvis lige i den farve som Chili allerhelst ville have og i hendes størrelse. Heldigt, heldigt! Hun har selv købt dem for hendes egne penge. Chili får jo 100 kr. pr. måned i lommepenge, som hun kan bruge på lige hvad hun vil. Hun har stadig 250 kr. på et hævekort og dem vil hun nok bruge på en grå Eastpak skoletaske. Vi skal bare lige have den bestilt hjem.

Ellers har vi gang i fastelavsforberedelserne til ungerne. Chili vil være en “chili” og Lotus vil være en ræv. Egentlig ok udklædninger ved første tanke. Men hold da op, hvor er det svært at finde orange strømpebukser og trøjer i den farve på denne tid af året! ha ha. Det lykkedes dog til sidst i går aftes. Så nu er der styr på udklædningen til fastelavn. Venter pænt på det kommer hjem med posten.

Leave a Reply

Skriv et svar