Et par skøne feriedage…

På tur ved Hou…

I søndags sov vi længe og blev så vækket af AG og FP. De ville gerne have vi kom op og pillede teltet ned igen og hente campingvognen. Det gjorde vi så og var hjemme og vende og så af sted mod Hou. Vi havde en aftale med vores naboer i sommerhuset. De bød på eftermiddagskaffe og aftensmad. Det var ellers meningen, at vi skulle have sovet dernede – men vi ville nu gerne hjem til dyrene og hjem i vores egen seng at sove, efter så mange dage på farten. Men en hyggelig aften blev det – som altid. Og vi fik vist også så hatten passede. Jeg var da noget tummelumsk, da jeg vågnede næste morgen!
Mandag var det jo Johns fødselsdag. Ungerne og jeg stod tidligt op, og kørte op til købmanden efter rundstykker og en masse lækkert frugt. Ungerne købte en Morgan og nogle colaer til ham som de fik pakket ind, mens vi var oppe hos købmanden. Jeg mødte to, jeg lige skulle sludre med og tiden gik. John var selvfølgelig vågen, da vi endelige kom hjem, men han lod som om han sov. Han havde været vågen i noget tid og skulle sådan på wc, men kunne jo ikke stå op og ødelægge ungernes overraskelse. he he. Vi tog så en tur til Aalborg. John bestemte vi skulle i storcentret og en tur på Burger King. En tur i Ikea blev det også til. Vi fik købt en ny stol til Lotus og lidt småtterier til hjemmet. Til aftensmad havde John bestilt Oksecuvette, baconsalat, bagekartofler med baconstykker og en god flaske vin. Sikke vi smovsede! Tror John havde en dejlig fødselsdag og han fik rigtig mange hilsner. AG og FP kom også på visit og havde en gave med. En buskrydder, som vi allerede har haft STOR glæde af. Perfekt gave!
Tirsdag skulle vi bare være hjemme og lave lidt på huset/markerne. John fik fat i Lasse og så var de ellers ude og lege med traktorer og grønthøster hele dagen. Lasse kom med sin David Brown og så biksede de ellers med vores grønthøster det meste af dagen. Tilsidst lykkedes det dem, at få svinet til at virke og så blev alle vores Brandbægere ellers onduleret på marken. Jubii.
Mette kom så med kage til eftermiddagskaffen og havde ungerne med. Morten var kommet sammen med Lasse og ham og Chili havde fuld gang i legen. Lotus blev meget glad for at se Merle også. Nå, men tiden gik og aftensmaden var ikke lige blevet til noget – så vi blev hurtigt enige om, at vi skulle have pizza. Lasse tog Chili og Morten med og så hentede de Pizza i Hjallerup. Det var virkelig en dejlig dag/aften og vi gik lidt i rødvinen og i lidt Morgan. Nabo-Morten har også været så SUPER SØD at komme med dette hestevognshjul til os. Er så glade for det. Tak Morten og Annika!

Fars nye legetøj, som også er blevet mors nye legetøj…

I dag onsdag har John været ovre og hjælpe Svend Aage på gården. Ungerne og jeg har været ude og handle og ellers har vi været ovre på hestemarken og fjernet græs op ad hegnet. Desværre lå hegnet ned oppe ved grantræerne. Så jeg valgte at tage dem med hjem på vores store fold. Jens og Henning skal alligevel hjem på folden i morgen, da Jens og jeg har en ride-date i Rakkeby i morgen sammen med Birgitte og hendes hest. Vi skal ud på vores gamle rideruter i vores fødeby. Det tror jeg bliver rigtig sjovt!

Ellers har vi været ude og grave nye kartofler op. Vi skal have en god omgang jydekylling med kogte kartofler, pickles og bearnaisesovs. Og så håber jeg på at overtale John til at hente Over Kanten – den nye danske film, der lige er udkommet. Den vil jeg så gerne se. Lidt ukrudt langs huset mellem fliserne er også blevet fjernet og så har jeg fået ryddet op ved skraldespandene. Fandt to Vinbjergsnegle. Det kan vi takke Lasse og Mette for, der var så søde at komme med et par sponsorsnegle fra Mettes mor af. He he.

Nu vil jeg ud og have hestetraileren gjort klar til i morgen. Lotus sover og Chili nørder på mobilen. Ren feriestemning!

Leave a Reply

Skriv et svar