Et lille afbræk i byggeriet

Ovnbagte grøntsager med spinatrørt bulgur og feta. Ikke en af mine favoritter – må jeg nok indrømme. Men sjovt at smage.

Da vi kom sent hjem fra job i går var maden klar. Teenageren havde klargjort det og det var bare super dejligt at komme hjem til – og så kunne vi også hurtigt komme videre til Aalborg. I går valgte vi nemlig at holde fri fra byggeriet. Teenageren skulle ud og købe ny skole computer. Og det fik hun ude i Elgiganten.

Derefter kørte vi til Vaarst – ud efter “min” rundbordsav, som jeg har fået af min søde svigerforældre. Den er jeg rigtig glad for og er perfekt til det sidste vi skal have skåret ud på sheltret. Alt andet har vi jo savnet med en almindelig fukssvans – det er dæleme noget, der giver muller på overarmen, skal jeg hilse at sige. Thi hi. Og igen overrasket Fiestaen mig – den er godt nok rummelig!

Kaninerne er også ved at være store – amen gu så søde og nusere de er.

Leave a Reply

Skriv et svar