Et glimt fra jobbet…

Her er mit lille kontor og ja.. jeg sidder ved PC… smiley§ Men, det gør mig nu ikke noget. Den er lynende hurtig og har alle programmerne i orden. Så jeg klager bestemt ikke. Eneste triste ved kontoret er – at der er godt nok vinduer.. Men.. der er ikke noget at se ud på. Kun et mørkt lagerlokale. Så jeg har valgt at have lukket persiennerne. Synes det var lidt skummelt at kigge derud. Nu skal jeg bare have indrettet mig og ryddet lidt op rundt omkring mig og have hængt nogle billeder og andet personligt og arbejdsmæssigt op – så det kan blive lidt hyggeligt. Jaa… det bliver godt!

Mit tøj kom endelig i dag, så det er blevet pakket ud og er klar til brug allerede i morgen og weekenden! FEDT. Vi var også lige inde hos Birthe og Svend Åge her til aften og fik en bette sludder for en sladder og et bette glas rødvin. Slet ikke så tossi. Skulle lige hjælpe dem med deres printer og give dem et lynkursus i deres nye smarte digital kamera, som Morfar har givet dem – men det var jo hurtigt overstået.

Bilen gik også lige den helt store overhaling i dag. Elsker simpelthen en rengjort bil. Glæder mig allerede til at skulle ud og køre i den i morgen tidlig. He he. Ja, er vist lidt underlig, hvad det angår.

Morfar havde også i dag besøg af Svend Åge. Tror de hygger sig rigtigt. Morfar klarer i hvert fald opgaven som “Morfar-i-huset” ret godt. Chili fortæller så gladeligt om hvad de har lavet i løbet af dagen. Det er skønt at høre på.

Nu vil jeg have min aften-te og så vil jeg gøre John kunsten efter, og gå i seng. Den bette mand, er allerede faldet i søvn.

Leave a Reply

Skriv et svar