Er lidt flyvsk i dag….

Ja, det er jo den tid på året, hvor jeg og mine veninder smutter en tur til Bloksbjerg. Det skal nok blive hyggeligt smiley

Det har ellers været en lidt blandet morgen – humørmæssigt. Vågnede ellers og var så glad efter en dejlig aften i går. Fik dog en lidt .. træls?! besked, som vi ikke rigtig ved, hvordan vi skal forholde os til. Vi har dog valgt at slå koldt vand i blodet og så holder vi os ellers i ro og for os selv. Nu skal vi videre. Og gider ikke kigge tilbage på alt det negative, der er sket af intriger de sidste 3-4 år. Slut med det. Ved ikke hvad vi kan bruge det til. Og man bliver bare så ked af det og negativ selv og det er bare ikke det værd. Vil fokusere på de mennesker, der vil os og gør os glade og omvendt. Så kan alt andet være ligemeget.
Men ellers har ungerne og jeg pjattet det bedste vi har lært, men jeg har fået lidt styr på huset og vasketøj. Har en desværre en mand, der er ved at “dø”. Ja, sådan er mænd jo, når de er syge og trætte. Så han ligger på sofaen. Håber han når at blive frisk til i aften, hvor vi skal til Sankt Hans fest. Det er dog begyndt at dryppe her – Håber godt nok det stopper inden i aften. Men det er der vist ikke de gode udsigter til, desværre. Men, men… godt vi kan sidde inde og vi har da regntøj – Så det skal nok gå.

Og lige et knaldtilbud til jer, der ikke helt ved om I skal med på cykelferie, eller ej…
Det er da billigt. Det er Bilka, der har det i reklamen i denne uge. Tror vi får en god cykelferie. Heidi og Brian (Dem vi var ude ved i går aftes) kommer jo og støder til, når vi kommer på Læsø og Bitten og Jørgen har snak om at komme en aften (på fastlandet) og hygge med os. Mangler dog lige vores gode venner Karin og gæstebloggeren Bjarne – at få dem lokket med. Jeg skal NOK opføre mig pænt og sobert på turen, Bjarne. BE BE!! smiley…. (Jeg skal i hvert fald nok forsøge…)

Og så var der jo også Bedsteforældredag i dagplejen i går. AG og farmor kom og besøgte Lotus dernede smiley Det betyder utroligt meget for os, men også for Lotus, som bare var sprunget i armene på begge to og bare nydt sine bedster. Bedsterne fik også stor ros fra vores dagplejer som synes det var to helt igennem perfekte bedstemødre. Sådan! Det er de også. De fås ikke bedre. Er så glad for de tog sig tid til et lille besøg nede hos Lotus. Hun snakkede ikke om andet i går end AG, farmor og kage smiley Mette havde jo IGEN tryllet og lavet mini romkugler og træstammer. Lotus havde vist spist lige så rigeligt af dem. Hun var pænt sukkervild, da hun kom hjem. Jeg snuppede lige en træstamme, da jeg var nede og hente Lotus. GUF! Mette, vil du ikke gifte dig med mig?!?

One thought on “Er lidt flyvsk i dag….

Leave a Reply

Skriv et svar