Endnu en nat på job…

Det går meget bedre her til aften/nat. Jeg nåede lige at snuppe en lille powernap efter aftensmaden. Det kvikkede mig godt nok meget op. Kom også afsted med ungerne til gymnahop og John nåede at komme med os. Der var desværre ikke så mange, der kom til gymnastik i dag – tror måske ikke de vidste vi startede i dag?

Mødte frisk og glad ind på job og nåede at undgå stormen, der nu raser over byen her. Jeg har taget mine hyggestrømper på og ellers sat kaffe, hæklegrej, min computer/mobil klar til at underholde mig med indimellem arbejdsopgaverne. På nuværende tidspunkt er jeg frisk og ikke træt! Har heller ikke ondt i hovedet, som jeg havde i går nat. Må se om det holder ved. Er i hvert fald noget mere positiv over denne vagt indtil nu.

___________________________

04:46 – update….
Det går jo forrygende i nat med at holde mig vågen og frisk. Har lige fået lidt varm suppe. Det gjorde underværker….

2 thoughts on “Endnu en nat på job…

Leave a Reply

Skriv et svar