En weekend på langs…

Har ikke lavet dagens gode gerning her i weekenden, efter ordre fra lægen. Havde en del plukveer fredag og lørdag. I går søndag var der ro på.
Vi fik hentet Johns nye knallert, som skal være hans nye transportmiddel til og fra arbejdet. C3eren er færdig og det kan ikke svare sig at lave den. Vi kostede knapt 15000 kr. på den sidste år og den står til ca. det samme beløb her op til syn. Og vi gav 32000 kr. for den. Så det kan slet ikke svare sig!

Pigerne var kreative her i weekenden og jeg kunne også godt være med fra sofaen. Chili fik syet en bamse på hendes nye symaskine. Bamsen syede hun til Lotus, som blev rigtig glad for den. Den var også bare rigtig fin.

Lidt maleri blev det også til med pigerne. De ville male maven. Så hyggeligt. Og faktisk en sød ide til et evigt minde om graviditeten.

Jeg fik leget lidt med en gammel ide med neglelak, varmt vand i en balje og gamle urtepotter, der blev dyppet deri. Havde en del potter, der gerne lige måtte piftes op og have noget lime-farve på, så det passede til resten af stuen. Sjovt lille projekt, selvom det stank grusomt af neglelak i hele huset efterfølgende. Måske det burde være et udeprojekt næste gang. haha..

Leave a Reply

Skriv et svar