En weekend med restriktioner

Weekenden har stået på en masse forskellige ting med bl.a. “PET’icure” for gederne. Vores venner fra Ravnstrup var så søde at hjælpe os med at ordre fusserne på gederne. Vi fik lige et lynkursus. Tænker det kan vi snildt gøre selv næste gang. Men dejligt og hyggeligt de lige kom forbi. Ungerne og jeg havde lavet hjemmelavet æblekage og skildpaddesmåkager til kaffen. Så hyggeligt.

Søndag stod den på modeshow på Hotel Fårup. Jeg havde dog mine tvivl om vi skulle deltage pga. de nye restriktioner. Havde egentlig også regnet med det blev aflyst, men de forsikrede os om, at alt var sikkert nok og de overholdte alle restriktioner. Og det gjorde de. Det var en god oplevelse. Og mundbind var en tro følgesvend til dette arrangement. Og sådan skal det jo være.

Der var mange flotte kjoler til modeshowet

Efter modeshowet tog vi på kirkegården – ud til min mor. Det er årsdagen for hendes dødsdag. Vejret passede meget godt til denne begivenhed. Det regnede næsten hele dagen. Dog med ophold præcis da vi ankom til Brønderslev Kirkegård. Så det var godt timet må man sige.