En weekend med masser af aktiviteter…

Sikke en travl uge – ja, faktisk weekend, vi har haft. Mandag: Spejder, Lotus. Tirsdag: Spejder, Chili. Onsdag friaften. Torsdag: Klub for begge piger. Fredag: Chili til fødselsdagsfest om aftenen og vi tre andre tog en tur på Alanya og spiste aftensmad. Lørdag: Forårsspring i hallen hele dagen for begge piger. Mens pigerne var afsted var vi lige vej af en bekendt i Tylstrup med nogle invitationer og jeg fik noget fedt sengetøj med hjem “som betaling” til Phoenix. Katvig-sengesæt og endda i ynglings farven! Jeg er så glad. Elsker det med Limegrøn. Total ynglings farve!Derefter tog vi ud til ROMeriet og ønskede Mirja og Michael tillykke med titlen som månedens butik i Aalborg City og John fik prøvesmagt lidt rom og købt lidt forsyninger. I går søndag, Fastelavnsfødselsdag for Lotus’s klasseveninder.
Lotus var klædt ud som ræv. et kostume vi selv havde bikset sammen. Det blev ret godt og Lotus var så tilfreds. Chilis klasse var til et klassearangement med 3.a, hvor jeg sidder i forældrerådet. Først var vi i Hjallerup Svømmehal med 21 børn og efterfølgende på Alanya. Så hyggeligt! Og ungerne var virkelig nemme at have med. Det gik så godt. Vi var 4 voksne med til denne flok.

Faldt over en lille sjov leg på facebook, hvor man skal stille sit barn nogle spørgsmål om en selv. Jeg spurgte Lotus om følgende:

* Hvad siger jeg tit?
– Gå op og ryd op på dit værelse

* Hvad gør mig glad?
– Krammere

* Hvad gør mig ked af det?
– At nogen kører et barn over

* Hvor høj er jeg?
– Højere end far

* Hvad kan jeg bedst lide at lave?
– Se film

* Hvad er min livret?
– Lassagne

* Hvad er min yndlings drik?
– Rødvin

* Hvis jeg skulle et sted hen, hvor ville det så være?
– Bilka

* Tror du, du kunne leve uden mig?
– Nej

* Hvordan driller jeg dig?
– Kildeture

* Hvad er min yndlings musik?
– Lærke

* Hvor gammel er jeg?
– 26

* Hvad er min yndlingsfarve?
– Pink

* Hvor meget elsker du mig?
– meget

Leave a Reply

Skriv et svar