En weekend helt nede i gear …

Det har været en stille uge. Ungerne har været hos deres far og min bedre halvdel har arbejdet rigtig meget. Men vi har da fået hygget lidt.

Torsdag var der åbent hus hos Maskinforretningen i Hjallerup og så var det jo med at komme derop, så vi kunne få vores aftensmad og en kold. Det var nu meget hyggeligt. Mødte lidt kendte ansigter.

Fredag havde jeg bestilt hovsmeden til at komme lige efter job. Det gik som smurt, dog trængte mine hypper ikke til beskæring. Så han måtte køre igen. Men det var nu dejligt nok. Så venter vi lige et par uger endnu til næste omgang.
Min veninde Heidi kom og besøgte mig fredag aften og spiste med. Det var bare en hyggelig og sjov aften. Mads og René kom sent hjem og spiste med. Og så gik der snak og rødvin i den. Dejlig aften. Lige hvad jeg trængte til.

Lørdag kom Felix og skulle passes. Hans forældre skulle til Bryllup i Århus og så var vi så heldige at få lov at passe bettemanden. Så hyggeligt. Og han var bare så nem og ligetil. Vi fik lavet servicetjek på cyklerne og cyklede en tur til Oasen, ned på legepladsen. Der var ellers ikke det bedste vejr, men der var lige ophold i regnen lørdag eftermiddag, så det udnyttede vi.

Jeg var også så heldig, at jeg fik en tidlig fødselsdagsgave af ham den dejlige. Altså, jeg er helt oppe og køre over det. Jeg elsker at slå græs og eftersom jeg ikke ejer en lille plæneklipper mere, så synes han at jeg skulle have den som en tidlig fødselsdagsgave. Giv mig blomster og jeg bliver glad, men giv mig en plæneklipper, så er jeg ovenud lykkelig. Ja, jeg er sær – jeg ved det godt. I love it! Forhåbentligt jeg kan komme ud og prøve den i aften, nu hvor regnen er holdt op.

Søndag var bare dase-tid og kvalitetstid. Var lidt slap i betrækket. Felix blev hentet og så var det ellers bare en stille og rolig søndag. Mads blev kørt på kasseren søndag aften. Med aftensmad foran TVet og en ny serie. Mine forældre kiggede forbi lige efter ungerne var blevet afleveret. Det var hyggeligt. Så fik de lige set vores nye kat og ællinger.
Det har været en god weekend og simpelthen så dejligt at få ungerne hjem. De har hygget sig hos deres far og fortæller livligt om alt de har oplevet. Det er skønt at høre.

Leave a Reply

Skriv et svar