En træls situation…

Vi er havnet i en lidt træls situation, John og jeg. Vi har derfor set os nødsaget til at slutte kontakten til nogle af vores ellers så gode venner. Vi har ikke lyst til at være en del af det show, der kører i byen her og de venner vi har, bakker os op om vores beslutning. Vi er kede af der ryger nogle venner i svinget. Men vi gør kun det her, for at beskytte os selv og ikke for at få folk til at vælge side. Det er folks helt eget valg. Vi håber folk respektere vores valg og dem, vi har sluttet kontakten til, har fået en fin forklaring på hvorfor vi gør som vi gør. Jeg vil ikke sidde her og udpensle hvad det hele går ud på offentligt – men, vi bider fra os, når det gælder personligt angreb på vores familie og venner. Nu må det være nok. Nu skal vi ikke sidde her og spille hellige – for jo, vi sladrer da også. Gør alle ikke det? Ja, sådan er det bare…. Men det skal lige siges at vi går ind for uskyldigt sladder… Hvis det er direkte målrettet mod en bestemt person, for at gøre skade tager vi afstand!

Vores nye mål – Rens ud
Negative mennesker smitter! – og de påvirker os i en negativ retning. Gider ikke være sammen med mennesker, som hele tiden er
irriterede, utilfredse, sure, jaloux, bebrejdende eller bekymrede. Det
kan give et ubehag, som varer meget længere, end selve den tid vi egentlig bruger sammen. Og her taler vi naturligvis ikke om mennesker,
som har midlertidig brug for hjælp i en svær situation, men derimod om
de mennesker som kører i den samme negative rille år efter år, og som
hverken kan hjælpes eller tales til fornuft.

Derfor vil vi undgå negative mennesker så meget som
muligt! Vi kan alligevel ikke hjælpe dem – så vi vil i stedet hjælpe os selv
ved at bruge mindst mulig tid sammen med dem. Og satse på at bruge
meget mere tid sammen med mennesker, som får det bedste frem i os.

Men ellers er vores grej til cykelferien kommet i dag med posten. Har helt lyst til at pakke cykeltraileren og drøne af sted i det gode vejr, der pludselig er kommet. Det var ellers meningen jeg lige skulle sove en time eller to – men posten kom og bankede på døren med pakker, så det blev ikke til meget søvn.

Jeg sidder nu og venter på min veninde Mette kommer. Jeg har fået lov at passe søde lille Malthe igen i dag. Glæder mig. Det er så hyggeligt, når han er her.

Leave a Reply

Skriv et svar