En træls måde at tilbringe lørdag eftermiddag og aften på

Endte på akutmodtagelsen i Hjørring her til eftermiddag og er først kommet hjem nu og har fået noget aftensmad. Min blodprocent var meget meget lav og jeg fik det fysisk dårligt i dag. Det havde dog startet for et par dage siden men blev bare værre og værre. Efter shelterturen var det så galt at jeg nær var faldet om ude i haven, det sortnede for mine øjne, jeg blev forpustet ved bare at bukke mig og gå stille rundt. Jeg lagde mig derfor i seng med kvalme, svimmelhed og hovedpine. Havde det så dårligt. Kæresten fik mig dog til sidst til at ringe til vagtlægen og så endte vi i Hjørring. Han var noget bekymret. Jeg blev målt og vejet og fik taget alverdens blod- og andre prøver. Jeg har fået en masse papirer med hjem og så skal jeg havde besluttet mig til om det nu er nu jeg skal have fjernet min livmoder. Det er en stor beslutning. Jeg skal give svar i starten af næste uge om hvad jeg vælger. Jeg døjer og har døjet med ekstremt kraftig menstruation, længe og er nu endt ud i jeg har det så fysisk og psykisk dårligt. Det er samtidigt et helvede at bløde så meget og det påvirker min livskvalitet. Det skal stoppe nu. Det er ikke til at være tjent med. Har prøvet at blive brændt, haft en hormonspiral som min krop udstødte efter meget kort tid, p-piller og minipiller og næsten daglig recept på Tranexamsyre der skulle mindske blødningerne. Alt sammen uden held. Er godt nok ved at give helt op nu. Suk.


Leave a Reply

Skriv et svar