En produktiv weekend ..

Weekenden startede med at ungerne havde legeaftaler med hjemme og der blev hygget med god mad, snold og familiefilm. Lørdag var vi hjemme i Rakkeby hos min far og Annegrete. De savnede ungerne og trængte til et kram og så gav de boller og kakao til kaffen. Vi endte så med at spise med deroppe, hvor Annegrete lavede de lækreste stjerneskud til os.

Søndag skulle Chili med en veninde i svømmehallen og vi andre gik i gang med at koge hyldebærsaft derhjemme.

Vi fik lov til at samle hyldebær hos vores søde naboer. Vi fik samlet 5 pæreposer med hyldebær og der blev 5,26 liter ud af portionen. Virkelig dejligt! Jeg fik også bagt 2×16 stk boller til madpakkerne, og vi lavede noget lækkert til aftensmaden. Vi fik en ide med at udhule en kartoffel og putte en pølse indeni og bacon som svøb omkring kartoflen. Det smagte rigtig godt og det er bestemt noget vi vil prøve igen. Og det der blev udhulet fik også lige en lille streg bacon omkring sig. De smagte nærmest af pommes fritter med baconsvøb. Dejligt sprøde!

John bagte kage til mit arbejde, virkelig sødt af ham. Den har jeg med i dag. Lækkert! Men indrømmet, vi var godt trætte da vi var færdige i køkkenet om aftenen. Men det var bestemt en hyggelig dag og dejligt at være sammen om projekterne. Aftenen sluttede af med et dejligt varmt krus hyldebærsaft – SÅ er det rigtig efterår og hygge!

Og så har vi fire søde kattekillinger til afhentning til gode hjem, var det noget? 3 søde hunkillinger. (Hannen er ham til venstre på billedet og han er afsat).


Leave a Reply

Skriv et svar