En perfekt weekend

Startede weekenden af med at tage op til New Ink i Brønderslev. De kunne nemt lave mine tattoo om og kæresten skulle også have en. Det bliver spændende. Der var åbent hus og vi fik tilbudt fadbamser og pølser og fik en god snak med indehaveren af butikken.

Winther gav kaffe og kage på Café KOX i Brønderslev, nu vi var på de kanter. Så lækkert. Bliver så forkælet 🥰

Lørdag morgen stod vi tidligt op og tog til Asaa og hoppede i havnen. Det var Winthers første gang og han var virkelig sej og modig 😍 Faktisk mere sej end mig. Øv også. ha ha.

Lørdagen stod på hygge resten af dagen hjemme hos mig og lækker mad til aften, sang og rødvin.

Vi nåede også i Ikea og fik købt lidt småting til køkkenet og fik købt lidt halloween pynt i Billy Billy. Blev igen forkælet med en lækker kaffe i centret 🥰

Jeg har fået pyntet op til Halloween. Det er så fedt.

Søndag blev jeg så udfordret. Vi skulle til Blokhus og springe i bølgen blå. Kæft hvor var det koldt og den sejeste oplevelse, ever. Var i to gange. Det var så sjovt og vildt. Fed oplevelse. Folk fik i hvert fald et godt grin af os og synes vi var sindssyge og sjove.

Søndagen blev også brugt på praktisk arbejde. Jeg gik harvet ridebanen igen og renset fyr.

En tur i Grindsted Plantage blev det også til for at samle kastanjer og gå en tur. Og Rhododendronparken var vi også i for at skabe nye dejlige minder. Vi var også ude og hilse på min moar på kirkegården og sluttede af med lækker mad på Café Rendezvous.

Simpelthen en af de dejligste weekender nogensinde. Høj på oplevelser og masser af grin. Bliver helt forpustet af at tænke tilbage på alle de ting vi har lavet i weekenden. Ene af gode ting selvfølgelig. Perfekt weekend.

Leave a Reply

Skriv et svar