En ny uge..

Så er den nye uge godt i gang. Vi har Chili hos os i denne uge og det nyder vi alle sammen. Det er bare hyggeligt. I mandags tog Chili og jeg til Aalborg på tøse og osetur. Hun trængte til lidt nyt tøj og vi havde lidt kvalitetstid, mor/datter tid. Vi fandt også noget smart nyt tøj til hende og hun var så tilfreds.
Ellers er der ikke sket det helt store, andet end hverdags ting på gården. Jeg fik slået græs for første gang i år. Dog var det lidt irriterende at finde ud af, at ens lille plæneklipper var forsvundet fra matriklen og andre ting fra garagen. Så jeg må ud og finde en anden. Det er alligevel noget lettere med en lille plæneklipper til under gyngestativerne og omkring legehuse, bede og trampolinerne.
Jo, ungernes far og jeg var også til møde på skolen i mandags ang. Lotus. Længere historie som i kan få når vi ved mere. Men håber at efter sommerferien så sker der noget nyt. Nu har de trukket det længe nok. Faktisk siden hun startede i 0. Klasse. Jeg føler mig ikke hørt som forældre. Desværre er vi forældre ikke helt enige om hvad der er det rigtige at gøre, og derfor trækker det ud. Nu er der heldigvis professionelle på opgaven og forhåbentlig har de nosser til at træffe en beslutning nu snart. Ja, jeg bliver helt irriteret bare ved at skrive om det. Men synes ærligtalt ikke skolen har hørt efter eller gjort noget. De sidder bare og vil lade det være vores beslutning og når vi ikke er enige så står det i stampe. Det er skisme da dem, der burde have erfaring til at sige hvad der er rigtig og forkert.

Leave a Reply

Skriv et svar