En lang sommerferie..

3 ugers ferie er nu slut, for ungernes far. Ungerne og jeg har lige denne her uge sammen hjemme også, inden det går løs for pigerne i skole igen. Vejret er ikke det bedste – men vi forsøger at lave lidt ferie-ting alligevel. Stranden bliver det så bare ikke så meget til i år. Desværre. Men, så er det godt pigerne har haft Bimmer på prøve. Ham har vi brugt rigtig meget tid på og med. Vi er også endt med at købe Bimmer. Vi købte ham i går og fik alle papirerne på ham. Dejligt. Hans ejere kom op og sagde farvel til ham i går. Nu har Bimmer fået et blivende hjem her hos os. Vi elsker ham alle – han er simpelthen den skønneste lille Pony. Denne gang har vi valgt det rigtige for pigerne. Lotus starter også til ridning i aften på Hjallerup Rideskole. Det glæder vi os alle til. Det bliver spændende at se om hun virkelig bliver bidt af at ride. Chili er lidt “kav” – hun vil ikke gå til ridning, før hun kan ride. Det er jo lidt svært. Men forhåbentlig Lotus smitter lidt af på hende – så hun også kan komme til at gå til ridning. Så får de jo meget mere ud af deres lille Bimmer.

Sommerferien har været god og lang. Vi har været en uge på Camping i Karup på Hessellund Sø-Camping. Her lå vi en uges tid og nød bare at komme helt i ned tempo. Vi fik nok en af pladsens vel nok bedste pladser. Med udsigt over fiskesøen på “Guldkysten”. Virkelig dejligt. At naboerne var lidt irriterende er en anden sag. Men man kan jo ikke altid være heldige. I kender vel nok de typer, der er oppe den halve nat og har alle naboerne på besøg og er meget højlydte. SUK. Det duer jeg bare ikke til. De stod så endda tidligt op og larmede lige så meget. De rendte også inde på vores “grund” og skulle se udsigten og vise den til andre. Måtte desværre nød til at sige noget til dem en dag, da det blev for meget. Det holdte dem også væk fra vores lille grund, men støjen måtte vi leve med. Men ellers en dejlig tur og lækker campingplads.

I ugen da vi var i Karup fik vi besøgt Holstebro, Viborg og Herning. Mønsted Kalkgruber fik vi også besøgt. Og sejlet en tur i robåd i Viborg. Daugbjerg Minilandsby fik også et besøg – dog første og sidste gang. Det var godt nok ikke pengene værd. Undskyld jeg siger det. Men så fik vi da set det.
En tur i Djurs Sommerland blev det også til – med overnatning i Shelter ved Ørnbjerg Mølle i Mols Bjerge. Chili og jeg var endda oppe i Djurs nyeste rutchebane – nemlig Dragen. Orv, den var vild. Men Chili var cool og spurgte mig flere gange om hvorfor jeg lukkede øjnene?!? ha ha..Piv hyggeligt!

Leave a Reply

Skriv et svar