En god weekend, trods alt..

Weekenden tegnede jo ikke så godt pga. alle de ting der sker omkring os for tiden. Men, alligevel lykkedes det os, at få en dejlig, afslappende weekend og kvalitetstid. Mette og Lasse gav aftensmad fredag og jagede os afsted ud af huset, så vi kunne få lidt ro og luft. Det var godt nok lige hvad vi trængte til. John havde jo fået billetter til Ørkenens Sønner i julegave. Det var godt nok meningen, at vi ikke ville afsted. Eller, jeg ville ikke. Humøret er jo ikke så højt. Men, er nu glad for jeg valgte at tage med og Lasse og Mette var så søde, at passe ungerne og Lotus klarede det fint. Tror også hun glemte lidt sine smerter, da hun legede fint rundt med Merle, Chili og Morten. Selve forestillingen var udmærket. Dog ikke så sjov, som sidste show, vi var til for et års tid siden. Men ganske ok og vi fik da også nogle gode grin. Desværre blev det afholdt i Gigantium og med så mange mennesker på ét sted – så blev der hurtigt ulideligt varmt. Man sad stille og svedte. Føj. Man sad så tæt og på så hårde stole. Det tog altså en stor del af glæden af oplevelsen, må vi nok indrømme.

Chili sov så hos Morten til om lørdagen. Vi hentede så Lotus efter forestillingen og gik på hovedet i seng. Tiltrængt.

Lørdagen gik stille og roligt. John fik lavet en masse udenfor og hentet Mogens hjem til folden. Tror godt vi vil love at sige, at der er kid om ca. 3 måneder. Julekid, må det jo så blive, ikk? Bitten og Jørgen kom og gav pizza lørdag aften. Altså hvor har vi søde venner! Det var virkelig dejligt, at de sådan tænkte på os.

I dag har John fået hentet vores halm hjem i stalden. Nu er vi vinterklar.

Anton bliver hentet her til aften. Vi har passet Birthe og Svend Åges hund de sidste 14 dage. Men sikke han ser ud. Han har været med John ude og arbejde og har gnedet sig op af noget olie. Nu har han så et sort øre. Det bliver nok ikke helt nemt at få af. Ups.

Leave a Reply

Skriv et svar