En god forlænget weekend…

Havde fri i fredags, hvor vi var i Fårup Sommerland med ungerne. Vi var heldige med vejret og der var heller ikke proppet med mennesker deroppe. Vi havde selv madpakker med samt kaffe og lidt kage. Chili ville op i Orkanen og Falken og det kom hun sammen med sin mor. Far turde ikke – kylling. thi hi. Men for pokker hvor var Chili altså SEJ, at hun turde Orkanen og Falken. Respekt til den bette pige! Hun var oppe i Orkanen to gange og ville gerne have været deroppe en gang mere, men det kunne vi ikke nå, da klokken var ved at være lukketid. Så næste år bliver vi vist nød til at få sæsonkort, så hun kan komme derop flere gange! Og måske er hun stor nok til at prøve lynet, som hun jo så gerne vil, men desværre ikke er høj nok til at prøve endnu!//www.youtube.com/embed/ZAOmjf8OrJo?list=PLzL1CLEnKd2mTiE6nCIgdfhFOHQZEkufJ//www.youtube.com/embed/CLgWx0rmxvE
Søndag middag lavede jeg sjove spejlæg til ungerne.

Der er blevet leget med maden her i weekenden. Skildpadde-bøffer, fluesvampe og lyserøde edderkopper til ungerne, var noget af det menuen stod på i weekenden. Ungerne og John er ikke så vilde med hakkedrenge, men når de er skjult i form af en skildpadde, så kørte de lige ned.

John forkælede mig lørdag morgen med morgenmad på sengen. Det var noget jeg kunne bruge. Fik endda også lov til at sove længe. Skøn start på dagen.

Lørdag var Rebecca og jeg også ude på en skøn ridetur nede i Ørum ”skov” – vi var rigtig på opdagelse og fandt en masse nye ruter og overlevede nogle farlige muh-køer dernede. Hestene var ved at skide en snemand ved synet af de store køer. Kyllinger!
Chili var på besøg hos sin veninde, Isabella, om lørdagen – og Lotus tog med mig ud og handle mens far blev hjemme for at lege med traktorer.

Søndag overraskede vi ungerne med en tur i Biografen. De troede vi skulle ud og prøve ny bil, så de var ikke til at rykke med – det gad de da i hvert fald ikke. De lugtede dog lunten da vi kørte ind i Arkaden i Aalborg, så vidste de godt hvor vi var. De var dog lidt skuffet over vores filmvalg. Vi havde valgt at vi skulle se Turbo – en film om en snegl, der ville køre bilræs – ikke lige deres kop te – men vi voksne synes det var en sød og sjov film. Der var desværre bare ingen prinsesser med i filmen jo… Chili var skuffet. Tsk tsk…

Søndag var ungerne og jeg også lige hurtigt på visit hos Karen oppe i byen. Hun havde en masse pomp Deluxe-tøj til ungerne – ÅH, det kan vi lide! Sikke et kup vi gjorde os der. Jeg er SÅ tilfreds! Ungerne legede mens mor her kiggede tøj.

Mødte ind på jobbet i dag til en lille gave fra en kolleagas datter. Fik et flot skilt til mit skrivebord. Jamen jeg smeltede helt! Så sødt af Amalie!

Leave a Reply

Skriv et svar