En dag uden stress og jag…

Helt underligt at have sådan en stille og rolig dag – uden de store gøremål. Jo, jeg skulle da på job og sådan. Men dagen har været præget af hygge med familien. Der er jo dømt påskeferie. Den eneste, der er af sted er lille Lotus. Mest fordi hun også skal være hjemme i næste uge pga. dagplejemor skal noget – så hun skal nok få sin mor og far for sig selv. Chili nød også godt af at være alene med mor og far i dag. Vi kørte en tur i AZ og osede lidt rundt. Fandt en billig Barbie til Chili og kørte så videre op på Mc D til frokost. Derefter gik turen i diverse genbrugsbutikker. Jeg fandt en fin og helt ny bluse fra Gina Tricot. 25 kr. Sørme jo! Det var dagens udskejelser. Vi rundede aftenen af med lækker tærte med frisk blandet salat til. Orv, det var altså godt. Det var også længe siden vi sidst har fået det.

Jeg fik selvfølgelig ikke taget mig sammen til at ringe til lægen i dag. Men, det bliver jeg nød til at gøre onsdag. Andet dur virkelig ikke.

Vi havde jo dyrlægen ude og kigge på Jens efter det stunt med hovsmeden. Han mente ikke der var sket det store, andet end Jens er godt øm af at der er blevet skåret for meget af. Så ingen hårdt underlag til Jens og veje er bandlyst det næste stykke tid. Det må vi leve med og håbe vi er sluppet med skrækken…

Nu sidder jeg på job og tæller timerne til jeg har fri i morgen tidlig…

Leave a Reply

Skriv et svar