En blandet landhandel…

Sikke meget der er sket de sidste par dage. Fredag havde Chili to veninder med hjemme fra Børnehaven – de blev og spiste med og så Disney Sjov. Senere på aftenen fik vi besøg af et hold venner til en flaske god rødvin eller to. Lørdag formiddag stod den på svigermors fødselsdag med hele familien. Det var en god dag og vi var meget ude og nyde solen og deres skønne små ponyer.

Da vi kom hjem om eftermiddagen tog ungerne og jeg cyklerne og drønede op til Blomstermarked i byen og fik købt nogle smukke blomster til mit bed i haven. Vi købte også lige en is, som vi nød i solen på vej hjem. Det var noget ungerne kunne bruge i hvert fald.

Jacob
var så derhjemme og var gået i gang med at nedbryde vores
gyllebeholder! Hold nu op, det var et skønt syn vi kom hjem til! Tina
kom også et smut forbi og vi fik en god lille snak, inden jeg skulle
skynde mig at gøre mig klar og hente Birgitte. Vi skulle nemlig i
biografen og hygge. Vi tog op for at se Identity Thief i Hjørring Biograf
og den var hylemorsom! Absolut et kig og et godt grin værd! Efter
biffen tog vi hjem til Birgitte og Peter, hvor vi lige fik lidt styr på
verdenssituationen. Virkelig en hyggelig aften.

I dag søndag sov vi længe og hyggede med morgenbord indtil Jacob igen kom for at hjælpe. Han havde Silje med som jeg skulle passe mens drengene arbejdede. Vi tog cyklerne og kørte over til Birthe og Svend Aage med æg – de var desværre ikke hjemme, så vi kørte pænt hjem igen, men stillede selvfølgelig æggene. Mette og Lasse kiggede forbi og vi fik en hurtig kold i solen i de støvede havemøbler, der lige var kommet ud. Men vældig hyggeligt var det da.

Drengene har været ved at nedbryde en væg i maskinhallen, som senere hen skal blive min ridehal. Jo jo, det tager da stille og roligt form, selvom vi roder helt vildt lige pt. Men det skal nok blive godt, engang! Jeg fik også lov til at prøve det gule svin – uden at lave person- eller bilskader. Og heller ingen dyr led overlast, så bare rolig. Thi hi. Måske Johns nerver hænger lidt i laser, ja – det kan jeg jo ikke gøre for.

Nå ja, og så har John fået harvet og fræst hestemarken. Nu venter vi bare på AG kommer og spreder hestemøg på marken og så kan vi få sået græs og harvet over igen – så skulle der gerne komme nyt og masser af frisk græs op til hestene.

Leave a Reply

Skriv et svar