En blandet landhandel…

Fredag var jeg jo som tidligere skrevet i sommerhus. Lørdag fik vi barselsbesøg af familien-Brinkmann og Bitten, Jørgen + lille Nanna kom senere den eftermiddag. Vi blev ret hurtige enige om vi skulle bestille noget pizza og leje nogle film at se. Simpelthen en alt for hyggelig aften i deres selvskab. De havde også en lille barselsgave med til Finn. Den er han meget glad for. Det er noget hundelegetøj, der er godt for bisserne at bide i.

Vi mistede også en lille gris her i weekenden. Den var meget lille i forvejen og vi tænkte nok det ville ske. Væk er den i hvert fald.

Desværre vågnede chili (igen) og havde ondt i ørerne lørdag nat. Hun var helt utrøstelig. Vi gav hende smertestillende, men det så ikke ud til at virke. Jeg fik ringet til vagtlægen – hele to gange! Jeg tiggede og bad om de ikke kunne gøre noget. Men uden held. Tilsidst faldt vi begge omkuld på sofaen – ganske udmattede. Næste morgen var hun frisk igen. Det har godt nok været nogle hårde nætter på det sidste. Heldigvis var der ikke noget fra søndag til mandag nat. Måske vi er heldige, at det er på retur det mellemørebetændelse (eller hvad det nu måtte have været).

Vi fik også AG og FP hele hjem fra Sveriges land. De har jo været på skiferie. Vi modtog også en fint, fint postkort fra dem af i dag. Tak for det AG og FP.

John og jeg tog i dag i H&M med det gavekort jeg havde fået. Fik købt en kasket til Chili, som hun skal bruge på lørdag til hendes gymnastikopvisning. HUSK det nu – det er på lørdag kl. 13.30 i Klokkerholm-hallen smiley Vi blev enige om at spise nem og billig frokost i shoppens kina-restaurant. MUMS. Jeg købte en lille China-boks og blev PROPMÆT. Vi osede lidt og overgav os! VI HAR KØBT KORT TIL TV2! uHaa.. Troede jeg ikke ville ske. Men, nu blev det sådan. Ikke fordi vi som sådan SAVNER TV2 – men, det er nu dejligt at have lidt flere kanaler. DR1 er nu alligevel ikke så ophidsende. Nye blækpatroner blev det også til. Nu kunne vi ikke undvære dem mere. John bliver nød til at have en printer i disse tider og det er for kavt evig og altid at skulle låne sig til en udskrift. Jeg har også allerede fået printet hestepas-papirer ud til dyrlægen. Henning og Jens får nu pas. Langt om længe. Det er vist lidt omfattende med det tegnen og forklaren. Men mon ikke vi finder ud af det?!?

Vi fik også handlet madplan og har ellers bare hygget os i hinanden selskab hele dagen. Jeg fik en lille hurtig morfar, da vi kom hjem og inden ungerne kom hjem. Det var tiltrængt og jeg er nu sådan ok frisk til natten her på job. Vi håber det varer ved!

Noget helt andet er Johns julegave: D.A.D-billetterne/koncerten den 6. april. Vi blev enige om det mest smarte var, at John tog Lasse med til koncert og jeg bliver hjemme og passer ungerne. Vi skal jo holde Lotus’ fødselsdag dagen efter og vi vil ikke trække mere på AG og FP, end vi gør i forvejen. Så det blev lige den bedste løsning. Gør mig nu ikke så meget – så kan drengene få en super-tur og jeg kan hygge lidt alene med ungerne. Det glæder jeg mig faktisk lidt til. Og John og jeg kan jo tage i biffen eller ud og spise en anden dag. ELLER endnu bedre – jeg håber jeg kan overtale Børglum-folkene til en Skærtorsdag-tur til Løkken. Hvis altså der stadig sker noget deroppe på Skærtorsdag?!?

Har da også helt glemt at fortælle om min kære mands handelskundskaber. Han har jo haft noget seletøj til salg, som vi havde fået. Han har så solgt hele skidtet til en ok pris, og fik endda et årskort med i handlen til Farm Fun i Ålbæk. Ha ha. Det må man sige var noget af en handel og ikke lige det, jeg regnede med. Det værste var næsten, at han blev tilbudt en LAMA, som jeg så længe har gået og tænkt på vi skulle have. MEN, MEN, MEN en Lama koster 2.000 kr. og så havde vi ikke fået så mange kontanter ud af det. Så det var nok en god nok handel min mand lavede der!

Leave a Reply

Skriv et svar