Egen avl…

Ungerne og jeg fik plukket de jordbær, som var klar til det, i haven i dag. Åh, det var nu godt. Der var ikke så mange – men kan se der er mange på vej. Det skal nok blive godt. De smagte bare rigtig godt – De var rigtig søde. Manglede desværre lige fløden i mælken, men det gik lige.

Torben, smeden, ringede lige og sagde han kom over middag. PANIK! Fik kontaktet Mette, der også skulle have smed og ellers i gang med dagens projekter. Jeg havde jo en ide om jeg skulle have farvet det dumme hår. Gik i gang – men opdagede der manglede noget, så mig op til købmanden efter hårfarve. Fandt så det jeg manglede, da jeg kom hjem. Det var bare faldet ud af pakken og ungerne havde leget med det og smidt det i et hjørne. Nå, men… Jeg fik så farvet hår og gjort hestene klar til smed. Det gik smertefrit og jeg har nu to fine heste med fine hove.
Jeg snuppede cyklen ind efter ungerne. Havde en aftale derinde med nogle billeder, men tog bare ungerne med derind. Det var hyggeligt. Vi rundede også lige købmanden og de fik en bette is og mor her noget vand. Det gjorde godt i varmen.

Leave a Reply

Skriv et svar