Efterårsferie ved Gudenåen…

Onsdag pakkede vi sydfrugterne og kørte mod Truust ved Silkeborg – vi fik en god plads på campingpladsen og fik hurtigt sat teltet op. Vejret var lidt gråt, men det holdte tørt, så vi led ingen nød. Vi hyggede det bedste vi havde lært i et opvarmet fortelt til campingvognen…Torsdag var vi i Randers Regnskov – der var godt nok mange mennesker, men det var ikke så slemt. Campingpladsens svømmehal/vandland blev også flittigt brugt og Chili lærte at svømme helt selv – også ude på det dybe vand!! Vi var ellers heldige med vejret dernede. Høj sol og en 15-18 graders varme torsdag! Vi hørte jo i nyhederne at Nordjylland nærmest var regnet væk herhjemme! Vi slap også på Nørvang! Gudskelov! Jeg fik også løbet lidt dernede – hvilket bare var dejligt efter alt mit sygdom!

Fredag måtte vi pakke sammen og køre hjemover, da vi havde et bryllup vi skulle til om aftenen hos en af mine kolleager. Brylluppet blev holdt på Løkkens Vejkro! Virkelig et godt sted og maden var virkelig i top. Vil næsten vove at påstå det var et af de bedste bryllupper vi har været til og vi kom til at sidde ved et rigtig godt bord med festlige mennesker. Amen gu, så sjovt det var! Ungerne blev passet i Rakkeby hos AG og FP og de var så søde at stå for transporten til og fra brylluppet. John og jeg sov så i campingvognen, som vi havde taget med. Vi havde nemlig et formål med campingvognen – et cover! Vi havde den proppet med øl, borde og stole til lørdagens surprise-fødselsdagsfest for min far! Kl. 11 kørte John (i påskud af at hente rugbrød til frokosten) til Harken og samlede hele den pukkelryggede og kørte i samlet flok tilbage til Rakkeby, hvor vi alle sammen overraskede min far! Det var Annegrete, der havde fået ideen og sat det hele op! Alt var der tænkt på og min far blev VIRKELIG overrasket! Det var en dejlig dag med familien og min fars venner i Rakkeby – det tror jeg også han synes!

Søndag var vi godt brugte og fik kun gjort lidt klart til den kommende uge og hygget en masse. Og må indrømme der blev bestilt mad fra grillen i går aftes! Mere orkede vi altså ikke! Så en omgang snaskede burgere og en Far til Fire film i DVDen, så kørte det bare!

I dag er ungerne kommet godt af sted efter ferie. Tror de savnede deres kammerater. De var i hvert fald ikke kede af at komme af sted og jeg må også indrømme det er skønt at være tilbage på sin pind!

Leave a Reply

Skriv et svar