Dyr, dyr og atter dyr…

Hele weekenden er gået med at klargøre, hente og træne med dyrerne – og hvor har det altså været en dejlig weekend. Kan dog godt mærke på kroppen at man har været igang med hård træning af Henning, der ikke ville op i traileren i går. Han har fået sig en lille “nyk”, som vi hurtigst muligt skal have pillet af ham. De får nogen gange nogle sjove ideer de heste.

Vi havde så Henning med til Elling – op til svigerfamilien. Svigerfar havde fødselsdag og vi skulle være i Astrup kl. 14 og træne med Henning og vi manglede nogle til lige at se efter ungerne. To fluer med et smæk, som man siger! Træningen i Astrup gik godt og Henning vi megen ros. Det er en god hest, vi har os der – fik vi hele tiden at vide. Så bliver man lidt stolt. Så skal vi bare lige have pillet hans nykker af ham – men han er jo også kun en stor føllebølle endnu. Så det skal nok komme.

Vi orkede ikke at skulle hjem og lave mad, efter sådan en lang dag. Vi var først hjemme lidt over kl. 18, så ungerne og jeg drønede ud og fodrede dyrerne, da vi kom hjem. Far smuttede ind efter velfortjent Pizza. Uhmm…

John smuttede efter aftensmaden over til Birthe og Svend Åge efter et fodertrug til grisene – som jeg så skal have rengjort i dag.
Nu vil jeg drøne til Brønderslev – skal ind til Hedegaard efter protein-foder til Marlene og Oline og så kan jeg i samme omgang lige handle madplan derinde.

Leave a Reply

Skriv et svar