Det skal være skidt, før det bliver godt!

Sikke en nat. Vågnede med de sygeste mavesmerter ved en 3-tiden. Kunne ikke sove og gik nedenunder, for at finde noget smertestillende. Desværre var der ikke noget, at hente og jeg lå bare og vred mig af smerte et par timer, til John stod op og kunne fortælle mig, at vores Ipren lå i Fiaten. Ihhh… Jeg nåede også, at kaste op et par gange. Tror seriøst det var pga. smerterne. Føj en tur. Har det bedre nu, efter nogle piller og noget søvn. Lidt omtåget, men ok. Smerterne i hænderne har fortaget sig til kun den ene arm. Det er da et plus.

John var så sød, at gøre ungerne klar og aflevere dem. Han kom en halv time senere på arbejde pga. det. Men, det var altså virkelig sødt af ham. Jeg kunne slet ikke overskue noget som helst på dette tidspunkt.

Blev forkælet i går med en ny bog…Ny bikini og tegnebog blev det også til.

Havde jo fået et gavekort til Bilka af Birthe og Svend Åge, som jeg fik John til at indløse for mig. Ikke så tosset, at være syg, når man bliver forkælet. Mine ugleringe er også kommet og sendte en afsted til Bitten. Hun blev rigtig glad for den.

Leave a Reply

Skriv et svar