Det går den rigtige vej…

Hovedpinen er ikke helt væk, men nu kan jeg da mærke det går den rigtige vej. I dag har jeg ikke taget noget imod hovedpinen, og jeg håber det holder ved. Føler mig rimelige ok.

Det gik også godt til gymnastik i går – frygtede det ellers pga. jeg havde så ondt i hovedet, især når jeg fik det ned af eller bevægede mig hurtigt. Men det gik fint og ungerne fik mig til at flytte fokus. Så skønt at være tilbage på holdene efter sygdom og ferie.

Jeg var ellers lige ved at drugne min lånetelefon i går. Shit så dumt! Jeg spildte et stort glas vand udover den og den begyndte at sige nogle knapt så gode lyde. Fik den slukket og lagt til tørre natten over! John skreg af grin! Også bare komisk. Nu havde jeg splittet en telefon og nu var jeg så i gang med nummer to! ha ha. Godt der ikke skete mere. Jeg skal vist have sådan en arbejdstelefon der tåler vand og hårde slag! he he. I morgen sender mit forsikringsselskab en frankeret kasse til mig, og så skal jeg bare få sendt min mobil ind til dem, så den kan blive kigget på. Bliver godt! 1-2 uger skulle jeg nok regne med – mon ikke jeg overlever. Jeg er bare glad for jeg har en mobil og jeg kan ringe og skrive sms’er. Kan være jeg bliver helt afvænnet fra Facebook imens – man har vel lov at håbe smiley

Leave a Reply

Skriv et svar