Den bedste fødselsdag…

Tror virkelig jeg havde en af de bedste fødselsdage i går sammen med min lille familie. Tror vist vi er ved at indføre en ny tradition her i huset. Jeg var godt nok lidt træt i går, men det var min egen skyld. Jeg valgte kun at sove 3 timer efter nattevagt. Men det gik.
Da jeg kom hjem fra nattevagt om morgenen – lå der to fine pakker til mig. Men desværre måtte jeg ikke pakke dem op, før ungerne kom hjem igen. Fejt! På sedlen stod der nemlig: “Tillykke med fødselsdagen. Du må kigge og mærke på pakkerne, men du må først åbne dem, når du har hentet Chili og Lotus hjem. Elsker dig. Knus John”. Ihhh… Men jeg kan da nu afsløre hvad jeg fik. Jeg fik et glattejern af John og en fed JumpSuit af ungerne. I ved, sådan en “voksensparkedragt”. ELSKER den! MEN, kun til hygge derhjemme. I kommer ikke til at se mig i den offentligt. Bare rolig. hi hi.
Karin kom forbi, inden jeg skulle hente ungerne, med smukke blomster og gav mig to par øreringe. Et par hvide stjerneøreringe og et par grønne nogle.
Da jeg havde hentet ungerne måtte vi til Vestbjerg og hente far hjem. Vi har jo kun 1 bil i disse dage, og for han kunne nå hjem og med ud og spise, måtte vi hente ham. Vi måtte lige kigge på far blev færdig med arbejdet – men ungerne synes det var sjovt, at få lov til at sidde på bilen i mens.

Da vi kom hjem havde AG og FP været der med skønne pakker til mig. Fik et par ridehandsker og en sej tegnebog. Og et par Nike løbesko af min søster!
Vi smuttede på bones i Skalborg og fik noget lækkert at spise. Jeg spiste jo gratis, da det var min fødselsdag. Godt forspiste kørte vi hjem og fik puttet ungerne og åbnede en flaske kold verdi og sludrede bare resten af aftenen på sofaen. Tak for en dejlig dag alle sammen! Tak for alle fødselsdagshilsnerne på facebook, twitter og sms. I er bare så søde alle sammen.

Leave a Reply

Skriv et svar