Dejlige dage i solen…

Lørdag og søndag har ungerne og jeg været på stranden. Lørdag hentede vi Karin og Julie og kørte mod Asaa strand. Karin var så sød, at lave lækker frokost til os og havde friske jordbær og melon med. Det var så lækkert. Ungerne hyggede. Tina og hendes lækre unge joinede os også dernede og vi fik nogle gode timer i solen, mens den var der. Der blev desværre lidt overskyet og begyndte at blæse lidt.
Da vi kom hjem cyklede ungerne og jeg over til Birthe og Svend Aage og fik eftermiddagskaffe sammen med far. Julie var også med, da hun blev og legede med Chili efter strandturen.

Om aftenen var vi i Ravnshøj for at grille med Johns søster og hendes mand + Johns mor og far var der også. Nicke tryllede med grillen og vi fik noget rigtig lækkert mad og også dejlig med rødvin. Skøn, skøn aften!

Søndag lignede meget lørdag. Ungerne og jeg tog igen af sted på stranden og cyklede over til reservebedsterne til eftermiddagskaffe sammen med far. Birthe havde købt is til hele banden – og det var noget ungerne kunne bruge. Vi cyklede også op for at handle lidt ind til noget let aftensmad.
Finn har rigtig været på krigsstien her i Pinsen. Han har taget livet af min badesvamp og han hænger i tæerne, når han kan komme til det. Sådan en banditsmiley
Håber I alle har haft en lige så dejlig Pinse som os. Jeg er på job og sover det meste af min sidste pinsedag væk. Men skidt pyt. Ved John og ungerne skal råhygge det bedste de har lært i morgen. Jeg håber bare jeg kan få lidt sovet, trods varmen.

Leave a Reply

Skriv et svar