Dejlig dag i Aqua-Fun…

Ungerne og jeg stod ved svømmehallen i Nørresundby lidt i 10 og var bare klar til at komme ind og pjaske. Lotus havde aldrig prøvet, at være i en svømmehal før, men hun tog det rigtig flot. Hun var ét stort smil under hele opholdet. Hun ELSKEDE det. Chili fik luffer og bælte på og svømmede rundt for sig selv. Store, store pige. Næste gang vil vi dog have far med. Det var lidt svært for mor her, at være alene med to. Lotus krævede mig jo 100% hele tiden. Men det gik og vi havde nogle hyggelige timer. Far tog imens, en tur ud til Aalborg. Han ville ud og købe noget olie til vores vinduer og havemøbler.

Hestene skal sove ude i nat for første gang i år. Det er vi noget spændte på.
Efter et par dage med sygdom, måtte jeg altså bare ud, og have noget luft. Fik fat i Mette og vi gik ned efter de store børn i børnehaven med barnevognen. Det var rigtig hyggeligt og vi mødte Nabo-Morten og fulgtes med ham hjem igen. Mette og Lasse bød så på en øl, kaffe og kage efter strabasserne. John kom og joinede os kort tid efter. Mette og jeg fik også lige øvet lidt kvadrilleprogram i deres lade. Hyggelig dag!
Rundede også lige Abbe Pierre i går. Fandt noget pels, til mit kostume, til min 30-års fødselsdag. Det bliver SÅ godt!

Svigermor ringede også lige igår. Hun var ude og lure fodtøj til Chili. Søde farmor! smiley Hun fortalte så også, i samme omgang, at oldemor skal begraves fredag den 13. kl. 13.00.

Nu sover begge unger. De blev godt trætte efter sådan en god formiddag i vandet. Jeg vil have lidt styr på huset og ellers ud og træne kvadrilleprogram. Torben-Smed kom forresten også igår. Han ordnede lige otte heste her. Altså fire hos Mette, to hos mig og to hos Lone. Det var da også en sjat heste. Torben var ganske tilfreds, over vi havde samlet så mange, når nu han skal køre så langt efter os.

Leave a Reply

Skriv et svar