De blindes jul og glemt julefrokost!!

Har for meget om ørerne for tiden. Det må vi have. Ungerne og jeg tog ud efter et juletræ efter børnehaven/Dagplejen i mandags og vi fandt da også ét. Eller det vil sige, at det var Chili, der valgte træet. Det kan måske også tydeligt ses på billedet?!? smileyDa John så træet udbrød han: “Ej, Gitte, det ligner De Fattiges Jul”. Senere var der en anden, der kom med en kæk bemærkning, at det ikke var de fattiges jul, men De Blindes Jul! Ha ha ha… Og hvorfor jeg dog har givet 50 kr. for en gren! Og om jeg fik mere med i prisen. Jo jo, jeg fik da fire pebernødder med. Det har skabt masser af grin dette bette træ – så helt galt er det da ikke givet ud så! smileyMen MIDT i pyntningen af træet kom jeg pludselig i tanke om, at der var noget jeg havde glemt! Vi skulle jo til julefrokost hos Birthe og Svend Åge samme aften. Ja, faktisk indenfor en time. Ringede til John og han havde også svedt det totalt ud. PINLIGT! Jeg fik travlt. Kom i bad, i nyt tøj og fik ungerne i noget pænt tøj og så ellers ud og lukke heste ind og fodre og så afsted til naboerne. Vi nåede det. John kom 15 min senere. Måtte også lige indrømme, at vi havde glemt det – men de grinede heldigvis bare af os og havde faktisk tænkt tanken, da jeg tidligere på dagen havde lagt vores madplan ud. tsk tsk…Men hold da op, hvor var det en hyggelig aften. Vi havde en bette kurv med juleguf og gaver i til dem og de havde også købt julegaver til os og ungerne. ALT for galt. Vi fik en flot blå voksdug. Chili fik en lille sjov bog og et barbie-nattøj-sæt. Lotus fik en lille bamsehund. Altid et hit til den tøs. Hun ELSKER hunde. Hun fik også et barbie-sæt. De kom i deres nattøj med det samme og gik kort tid efter kolde på henholdsvis sofaen og gulvet. Tossede unger. Der blev spillet fire på stribe og Chili vandt et par gange over Svend Åge, der ellers gjorde alt for at vinde. Ved 22-tiden tog vi hjem, godt forspiste. Tak for en dejlig aften skønne naboer!

Jeg fik også hjulpet Annegrete med det sidste af flytningen i går. Sikke en hård dag. Var totalt smadret. Kan dog ikke mærke så meget til det i dag – udover hele min krop er gul og blå. Har været ovre hos Birthe og Svend Åge i dag og hjulpet dem med deres NemId – det var hurtigt overstået og der blev tid til en bette snak. Senere kigger Morfar og Annegrete herud. De vil komme med min nye kiste. Glæder mig meget til at få den hjem og på plads.Min veninde, Michala, har også været så sød at sende mig hendes billeder fra London med posten. Tusind tak Mulle for billederne!

Leave a Reply

Skriv et svar