Dagens projekt…

Dagen i dag er gået med at rydde op i vores forgang. Det har været brugt som opbevaringsrum igennem de 3 år vi har boet her. OG der var virkelig meget lort derude! Hele vores stue var i flere timer fyldt til randen af ting og sager – som faktisk var lige til at smide ud. Vi fik sorteret i det og hyttet det ud, som ikke kunne bruges til noget. Grov sortering! Meningen er, at jeg skal have mit grafiske kontor derude – til at starte med, om ikke andet. Vi har jo planer om, at kontoret skal være i udebygningerne. Men da der er lange udsigter til det projekt – laver vi en hurtigt og midlertid (god) løsning. Ville da være rart, at man kunne byde sine kunder på en kop kaffe derude og snakke opgaver imens. Tror det bliver godt!!

Ellers er Bjarne og René her. De er ved at tage vores oliefyr og tank ud fra garagen. De har fået dem, for at tage dem. Jeg glædes over det – for så er der ikke så lange udsigter til jeg kan få hønsehus i garagen. Jaaahh…
Svend Aage var her også lige hurtigt med en SUPER FLOT gave til Chili. Hun fik penge og en sød sparegris med katte på. Så sødt af Birthe og Svend Aage.

Nu slapper Chili og jeg af. Chili sidder og tegner og jeg sidder lige her og bliver opdateret med alle nyhederne og de blogs jeg mangler at læse. Hyggeligt!

Leave a Reply

Skriv et svar