Chili på sygehuset…

Chili fik overstået sit sygehusbesøg i fredags. Scanningerne viste heldigvis ikke noget med hendes hoved, men efter en grundigere undersøgelse fandt lægerne en stor bule på hendes mave. En knude-ting på 8 cm i længden og 2 cm tyk. Hvad pokker? Nu skal hun hele møllen igennem med MR-scanninger m.m. Den scanner hun blev sendt i, i fredags viste heldigvis at knuden sidder i fedtlaget og ikke er i nærheden af nogle organer. Nu er spørgsmålet så, hvad er det? Er det ondsindet? Eller bare noget ganske harmløst som noget fedtvæv, der har sat sig forkert. Føj en forskrækkelse… Men vi kan ikke rigtig stille noget op, før vi får besked på prøverne. Chili har det jo fint og mærker ikke noget il bulen – men tankerne flyver da rundt – det må jeg nok indrømme.

Lørdag var jeg en tur ude hos min veninde, der jo har født en lille velskabt og sød pige. Hun skal hedde Nanna – og jeg er helt solgt. Nåååhh, så sød en bette en!

Jeg var hjemme med Lotus i torsdag – hun havde fået bræksyge. John lagde sig ned søndag morgen og det samme gjorde Chili om eftermiddagen. Sikke en omgang!

Jeg var med min far og alle vennerne til årets julefrokost i Poulstrup med Kandis! Hold nu op en fest! Det var bare så sjovt.

Søndag fik vi købt ny bil. En Citröen C3 i sort – Den er bare NICE! Glæder mig til at den bliver MIN, nok her i løbet af ugen.

Leave a Reply

Skriv et svar