Chili fyldte 7 år ..

I tirsdags fyldte vores skønne datter 7 år! Jamen gu’, hvor er tiden blevet af? Vi gav hende den Monster High dukke som hun havde ønsket sig og Lotus gav hende et flot Monster High ur. Frøkenen var ganske tilfreds! Dagen startede med morgensang, morgenmad og gaver – og så fik hun et læs flødeboller med i skole!

Aftenen havde vi aftalt at bruge på Operation Tornado i Ørum Klubhus. Klubhuset trængte til den helt store overhaling og ungerne synes jo det var hyggeligt at komme ned i klubben og lege med alle de andre børn i Ørum. Kenneth og Hanne sørgede for aftensmad til de arbejdende folk og rent faktisk synes jeg der var pæn stor opbakning til projektet som Michael havde sat i værk! Flot og vi er glade for at være med i sådan en lille, men virkelig aktivt lokalsamfund!

Ellers er dagene gået med forberedelse af Chilis fødselsdagsfest som vi skal holde på lørdag for hendes klassekammerater. De bliver en 15-16 stykker indtil videre (Mangler stadig tilbagemeldinger fra nogle stykker). Chili har (selvfølgelig) valgt sit tema til at være Monster High! Det havde i nok allerede regnet ud!?Så mor her har været kreativ og har fået lavet konfetti, labels til sodavand og hjemmelavede slikæsker. Hold da fast et arbejde! Men det er det værd og så koster det jo gratis – det kan vi jo godt lide. Mangler ikke så meget. Mangler lige at få lavet nogle Monster High flag/bannere og fyldt slikæskerne med slik og popcorn og så skal der laves “klam monster mad” lørdag! Det bliver så godt! Partyteltet er ved at blive opsat også, så vi er ved at være helt klar til Monster High fødselsdagsfest! Chili er helt vild og GLÆDER sig bare sådan til at få sine venner med hjem!

Ellers er vi ved at forberede mad til i morgen, hvor der er Sommerfest i Børnehaven. Det glæder vi os til og det plejer jo at være så hyggeligt med fælles spisning og leg med ungerne samt snak med de andre forældre! Vi ser frem til en god og hyggelig aften i hvert fald!

Leave a Reply

Skriv et svar