Børnefri…

Hvor er det altså underligt at være børnefri i dag og jeg må da indrømme jeg savner ungerne helt vildt. De var dog glade for at komme afsted i dag begge to.

Weekenden har været en dejlig en af slagsen. Fredag aften hyggede vi herhjemme med ungerne og lørdag kom Lasse, Mette, Morten og lille Merle på besøg. Mette havde lavet en rigtig flot kage til aftenskaffen. Helt perfekt. I kan lige se et billede af kagen her:

Vi lavede tortillas med hele molevitten til og nachos med ost over – et hit! Til dessert havde jeg bagt en fed chokoladekage med “snefnug” på og dertil var der flødeskum, vaniljeis og friske brombær. MUMS!

Søndag stod i hestens tegn. Henning skulle med på Holtegaard. Og hvilken succes?!? Han var bare SÅ dygtig og tog det hele i stiv arm. Næste søndag skal vi til Astrup og træne.

Ugen byder på en masse dejlige ting. I morgen skal jeg være sammen med Michala hele dagen, onsdag har jeg en samtale hos Telenor i Aalborg og torsdag kommer min søster Anette på besøg.

I skrivende stund er jeg ved at affarve og farve hår. Mit hår var helt orange, efter 1. omgang affarvning. Nu er der en lysebrun farve i håret – og jeg håber på det bedste resultat. Skal til lægen over middag – men har da en hue jeg kan trække over – hvis det går helt galt. 7-9-13…

One thought on “Børnefri…

Leave a Reply

Skriv et svar