Blackstone…

Min bil blev færdig ved mekanikeren i dag. Den fik nye dæk på. Dejligt. René var så sød, at låne mig hans bil på job og så gik han med Keld ind efter bilen. René havde besøg af din datter i dag. Det var jeg noget så glad for, at de kunne hygge derhjemme selvom jeg var på job. Ville selvfølgelig rigtig gerne have været med derhjemme, men sådan skulle det desværre ikke være.

Vi skulle ellers have været ude og prøve at skyde i skydeklubben, men Renés kollega meldte afbud, så i stedet tog vi et smut op i hans lejlighed og hentede et par småting og den grønne bil. Derefter tog vi ud for at spise sen aftensmad. Vi tog på Blackstone i Frederikshavn. Lækkert sted og god mad. Kan godt anbefales.
Har nydt aftenen, det er helt sikkert ???

Fik ordnet lidt praktisk da vi kom hjem. Jeg blev sat til at stryge skjorter. Ha! Det var godt nok en betroet opgave jeg fik der. Men fik da ros – så må da have gjort det godt nok. ha ha. Jer der kender mig, ved jeg ikke er den store strygemester. Jeg ejer praktisk talt ikke tøj, der skal stryges – fordi jeg ikke gider stryge eller synes jeg kan finde ud af det. Så, det var en stor dag i går.

Gik igen tidligt i seng, da uret truede med at ringe allerede kl. 5. Badehotellet, som vi ville have set, måtte vente til en anden dag.

Leave a Reply

Skriv et svar