Birgittes Polterabend…

I skal da ikke snydes for lidt stemningsbilleder fra Birgitte til hendes Polterabend smiley Det var en rigtig sjov og lang dag. Startede med at hente Birgitte kl. 9 og fik klædt hende i Tyrolertøj og så kørte vi ellers til Løkken. Vi skulle op på Bolcheriet og lave bolcher. Birgitte fik lidt bolcher med hjem og en lille gave deroppe fra. Da vi blev færdige i Løkken kørte vi til Aalborg, hvor vi spiste på Bøgø. Derefter skulle vi ind på Nordkraft og indspille en sang – Papirsklip med Kim Larsen. Sjov oplevelse!!
Så gik turen til House Of Dance – hvor vi skulle danse Grease dans og et par danse til nogle MGP-sange. Hold nu fast, hvor var det skægt, og svært!

Birgitte var også ude og sælge Tissemænd-slikkepinde. 10 kr for de store og 2 kr for de små! Så fine det var og hun tjene da over 100 kr. på at sælge dem i Jomfru Ane Gade. haha…
Aftensmaden indtog vi på Casa Blanca – hvor vi fik en lækker buffet.
En tur på Heidis Bierbar skulle Birgitte ikke snydes for. Hun kom ind og stod bag baren og lavede nogle lækre drinks til os.

Turen gik ved 22-tiden til Poulstrup, hvor drengene var for at fejre Peters polterabend. Det var sjovt at høre om drengenes dag også og feste lidt med dem. Der er mange billeder fra dagen, men de tåler ikke helt dagens lys – så dem må Birgitte og Peter få ved en anden lejlighed smiley

Håber Birgitte hyggede sig mindst lige så meget som vi andre gjorde på denne dag… smiley

Leave a Reply

Skriv et svar