Bilvask, syg mand og snart weekend…

John ligger syg i dag – med opkast. Han ligger og sover, og det har jeg udnyttet. Jeg har gjort begge biler fine indvendigt og kørt dem i vaskehallen. Noget nyt er at jeg har købt en Wunderbaum til begge biler. Har aldrig troet jeg ville hænge sådan en op – De plejer jo at stinke af h…… til. Men fandt en, jeg godt kan lide: New Car – og den dufter virkelig også som “ny bil”. I min verden, er der næsten ikke noget, der dufter bedre – end ny bil. Så hvis I mangler en ny duft til jeres bil, vil jeg gerne anbefale jer, at købe denne her. Man kan jo vælge at smide den ind under sædet – så den ikke hænger der og ser lidt kikset ud i bagspejlet. smiley

Jeg har fået købt ind til boller, som jeg skal have bagt inden ungerne kommer hjem og holder weekend. Håber godt nok John bliver rask, det er alt for synd for ham, at han er syg.

Jeg går stadig og skranter. I går var en lidt skidt dag. Var tæt på at besvimme tre gange. Det er godt nok noget skidt. Får først svar på de sidste blodprøver om 2 uger og håber virkelig jeg kan få noget for det her. Er begyndt at tage ekstra jern og B12 – men det skal jo lige virke og det er jo heller ikke sikkert min krop kan optage det. Ikke sjovt, at gå med hjertebanken, åndenød og føle man kunne falde om, hvert minut.

Leave a Reply

Skriv et svar