Biersted, Bajere & Banankage – Det er hvad min dag skal bruges på i dag…

Turen går i dag op til Biersted. Karin, Bjarne og jeg skal op og tømme en lejlighed for genbrugsguld sammen med deres gode kammerat. Jeg tager lidt flyttebajere med og Karin skaffer vist en banankage. Det lyder bestemt ikke som nogen tosset ide, med sådan en tur til Biersted! Glæder mig til at se, hvad vi kommer hjem med!

I går var bare en rigtig hyggedag med ungerne. Vi lavede toast til aftensmad og sad og spiste til en god tegnefilm i sofaen. Det er ikke noget, vi gør så tit – så ungerne var helt pjattede med det. Det var også hyggeligt. Jeg var noget groggy efter alt for lidt søvn – så det var skønt med en slap-af-aften. Jeg fik da godt nok cyklet ind efter ungerne om eftermiddagen. Mest for motionens skyld – men også for at friske mig selv lidt op. Man får jo ofte mere energi af at røre sig. Det hjalp da også – men da klokken blev lidt i otte, der kunne jeg næsten ikke mere. John og jeg satte en film på, og slængede os sammen på sofaen og nød filmen.

Vi har været så heldige, at få en TomTom foræret – En GPS. Det er altså nice! Nu skal jeg bare lige have leget lidt med den og få den indstillet helt korrekt. Har jo hørt man kan få en jyde som indtaler! Funny!

Der er også kommet styr på Sankt Hans. Vi holder i år Sankt Hans i Ørum med vores venner dernede fra og resten af byen selvfølgelig smiley Det glæder vi os til – det er nu så hyggeligt. Vi var til Sankt Hans i Klokkerholm sidste år – der er bare ikke samme sjæl og stemning, som der er i Ørum den aften. Det bedste er, at det er en lørdag – så kan man rigtig skeje ud og blive der længere. Den 23. er jo også vores kæreste-årsdag. Den dato er ikke sådan at glemme.

I morgen skal jeg på sygehuset og have scannet mit hjerte. Er egentlig ikke så bekymret – for har jo været igennem møllen 2 gange før, uden de har fundet noget. Men selvfølgelig er det ikke rart, at skulle igennem sådan en undersøgelse, hvis de stadig tror det er hjertet den ER galt med. Jeg er mere bekymret for den 27. hvor jeg skal på sygehuset og have bedøvelse og igennem endnu en kikkertundersøgelse. Puha, det bliver bare ikke rart, og jeg kan mærke jeg bliver mere og mere bange, jo tættere vi kommer på. Og så har jeg en skide tandlægeaftale den 25. Åh, hvor jeg ikke gider – men jeg bliver bare nød til det. Har en flækket tand og en plump, der er røget ud. Har gået lidt for længe med det, og nu skal det altså bare laves. Basta!

Mondeoen har også en aftale hos mekanikeren her sidst på ugen. Koblingen er næsten så godt som røget. Den kan knapt nok trække sig selv af sted. Først døjede den lidt med at trække hestetraileren, men det blev så værre og værre her hen over vinteren og nu er det virkelig slemt. Jeg vil ikke køre i den på motorvejen – den kan slet, slet ikke komme op i tempo. Det bliver godt, at få den lavet og vi har fået arrangeret lånebil, så vi kan komme af sted på arbejde.

På min nattevagt fik jeg også bestilt lidt ekstra ting til vores cykelferie: Regntøj til os voksne, lommelygter, paraplyer og liggeunderlag til os alle sammen. Nu begynder det at ligne noget med den tur.

Nu står den lige på en hurtig kop kaffe, lidt hårsætning og så skal jeg lige op til købmanden efter et par kolde til turen og så ud efter Karin og Bjarne.

Håber I får en rigtig dejlig dag alle sammen, der læser med!

Leave a Reply

Skriv et svar