Begivensrig weekend…

Har simpelthen haft den dejligste weekend, længe. Lørdag skulle Lotus til fødselsdag i Allerup og så pakkede Chili og jeg ellers bilen op med grej til vi skulle ud og sove i shelter for natten. Vi endte i Biersted bypark. Dejlig lille perle. Vi ville ellers have været på Gjøl Bjerg, men da vi kom derop, var der optaget af nogle unge fyre, der sad og drak øl og hørte høj musik – så vi listede lige så stille af igen. De næste par sheltere vi kørte til var også optaget. Så da vi nåede til plan D – endte vi i Biersted. Men det gjorde nu ikke noget. Desværre var der byfest og en del banke-banke musik og nogle unge på scootere, der synes vi var vældig spændende at holde øje med. Der faldt dog ro på pladsen hen på de sene timer. Godt vi havde presenninger med til at skærme af og dække for vind og regn.Pigerne havde som altid god fantasi og fandt hurtigt på noget at lave på pladsen. Her øver de show på en scene i parken.
Søndag morgen vågnede vi ved 7-tiden og så begyndte vi stille og roligt at pakke sammen og spise morgenmad. Halv 9 var vi hjemme på Nørvang igen og tog et hurtigt bad, fik smurt madpakker og hentet Isabella. Vi havde nemlig en aftale 9:30 om at hente Isabella og så skulle vi i Leos Legeland i Aalborg. Vi nåede det hele og havde en kanon god dag derude. Lisa og Benjamin troppede også op og der var nogle stykker fra Lotus’ klasse derude. Så var jo ren win-win. Og sørme og Phoenix ikke kan gå nu? Han traver rundt som om han ikke har gjort andet! Mor er så stolt, siger jeg bare.. hehe

https://youtube.com/watch?v=CoYU55gvlPA%3Fecver%3D2Phoenix fik en lille gave pga han har været så dygtig i weekenden. Han fik et “nyt” legehus til gårdspladsen. HAN ELSKER DET!

Leave a Reply

Skriv et svar