At vælge sine venner…

Det er nu underligt, som vores valg af venner, kan have stor betydning for,
hvordan vi bliver i vores liv. Eller i hvert fald for, hvordan vi ser ud i andres øjne. Man
kan vælge de dårlige venner og selv blive set på som en dårlig ven. Eller man
kan vælge de rigtige venner og veninder, og det hele går forrygende.

Engang imellem er man nødt til at stoppe op, og betragte sin vennekreds lidt
fra oven. Har de gjort noget godt for mig, eller har de blot gjort det hele til en
uredelig suppedas af problemer og givet mig ene af negative ting.

Det punkt er jeg nået til, og det har ikke været nemt. Men jeg holder på man bliver nødt til at tage hensyn til mine egne behov, også selvom man måske sårer
andre. Ved også jeg selv er blevet valgt fra – og det gør mig faktisk ikke spor. Man vokser vel fra hinanden på et tidspunkt.

Noget andet, som er blevet diskuteret her på det sidste blandt kollegaer og på hjemmefronten er JULEGAVER!? Hvem skal have og hvem skal ikke have. Og her vil jeg gerne understrege, at det overhovedet ikke har noget med økonomi at gøre det jeg skriver her. Jeg synes bare det giver mere mening at give gaver til dem man holder julen sammen med og kan se den glæde ens gave giver. Synes det hele bliver til ët stort gavebytteri til hinanden – en indkøbsliste man går ud fra og stresser sig op over. Kan ikke se hvorfor man ikke bare giver større/flere gaver til dem man har nær sig selv.

Leave a Reply

Skriv et svar