Alt i alt en FANTASTISK dag!

Startede dagen ud med at hente Karin og Julie. Vi kørte ud til Abbe Pierres Klunsere og fik kigget godt på sagerne derude. Jeg bruge hele 12 kr! Det kan man da lige holde til. Chili fik et puslespil og en lille smølf. Karin og Bjarne inviterede på hjemmebagt fransbrød til middag og inviterede os med til fastelavnsfest i Melholt. Så jeg drønede hjem efter Lotus, far og klæd-ud-tøj. Så fine de to tøser blev.

Julie var en God Fe, Lotus en lille prinsesse og Chili var Smølfline. Tror virkelig de hyggede sig sammen. Og så vil jeg gerne rose byen for det kæmpe arrangement, de havde sat op for byens unger! Det var virkelig SÅ godt. Gratis fastelavnsboller, kakao, kaffe/the og slik. En musikker underholdt og spillede god børnemusik. Inden vi kom til festen, blev vi lige indbudt ind til Karins niece og fik hjemmebagt hindbærsnitter. De var stadig lune og … de smagte altså himmelsk! Mage til gæstfrie mennesker, skal man lede længe efter i dag. smileyVi var lige hurtigt hjemme og putte Chili i bad og så gik turen ellers op til Vrå. Moster holdte nemlig indflytterfest med Smørrebrød og Armarone. Virkelige lækkert! Vi kunne dog ikke rigtig holde til mere end til kl. 21, hvor vi pænt kørte hjemad. Godt mætte af dagens gode indtryk.

Og så lige lidt flere billeder fra Mosters fede lejlighed!Og så blev dagen lige det bedre, da jeg tjekkede skat.dk! Kan vist godt sige, at vi har råd til at få lavet det bryggers nu! FEDT, fedt, feeeeedddt!