Blog Image

Familien Berg Foged

Familien består af:

Gitte, Chili, Lotus, Phoenix & René
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Hjallerup, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Kattene: Ida Marie & Steen, Fede Dorit og Erik. Gederne: Marry, Kesse, Elly, Thorvald og Aksel. Rotterne: Rita og Jytte. Hønsene: Sofia, Gerda og de 27 andre. Hannen: (Vold)-Tage. Fiskene og mallen: Rikke, Ronny, Sug-Ellen og de to slørhaler - Huskyen: Keld.+ 8 løbeænder.. 

Eventyrlig aften i Blokhus

Hverdagen Posted on ons, december 04, 2019 20:51

Lotus var hjemme i dag hos os og det udnyttede vi med en dejlig tur til Blokhus, i skulpturparken.

Der er så ubeskriveligt smukt deroppe og sådan en god julestening.

René havde aldrig været deroppe og det virkede som om han var lige så begejstret som os andre ❤️Det er ingen hemmelighed…

Hverdagen Posted on ons, december 04, 2019 16:40

Nej, det er ingen hemmelighed, at jeg er rædselsslagen for tandlæger. Ikke bare for smerten og dét at ligge i stolen, men også for den økonomiske del. Jeg har syltet mine tandlægebesøg i mange år og når jeg så endelig kom i stolen var det pga. store smerter og var en flad pengepung fattigere, når jeg gik derfra. Der var simpelthen ikke råd til at tage til tandlægen. Og det blev ikke prioriteret særlig højt.

Jeg vil så sige, at efter René er kommet ind i mit liv, har han virkelig støttet mig og hjulpet mig igennem, så jeg nu står her og mangler bare en krone på en enkelt tand og den får jeg lavet i starten af det nye år. Jeg var deroppe i dag, hos tandlægen, helt frivilligt og uden smerter. Fik lavet de sidste småting og mangler nu den dyre og sidste ting, nemlig kronen. Men den skal bare laves og overståes. Og at jeg har fået min gamle tandlæge tilbage, hjælper virkelig også på det. Hun var i Brønderslev før og er nu i Hjørring. Jeg kører gerne det længere for at være hos en tandlæge, der gør mig tryg.

Og jeg er bare så glad for René er der for mig og støtter mig alt det han kan. Tak for ham, tak for dig skat. Ved du læser med!

Da jeg så mødte ind på jobbet det senere, var der lavet nissestreger på mit kontor. Elsker virkelig mit job og de tossehoveder, jeg arbejder sammen med…

Vi har hvert år drillenisse-leg på jobbet og er hinandens drillenisser. Det gælder selvfølgelig om ikke at blive opdaget. En af mine kollegaer havde i går sendt mail rundt med at hun inviterede til Dildo-party. Hold nu kæft, det var sjovt. Det var selvfølgelig ikke hende, der havde sendt mailen, altså fysisk, men den kom fra hende af. Modig nisse.. haha.

Og fordi jeg kørte forbi Hørby på vej til job, så skulle jeg have kage med. Det er en fast regel heroppe, at kører man forbi bageren i Hørby, så skal man have kage med. Jeg købte nok verdens knapt så flotte nissemand-kage. Den smagte herligt, har jeg ladet mig fortælle. Jeg sprang over pga. jeg lige havde været ved bissedoktoren. Jeg synes den ligner lidt en Biskop? ha ha….

Vi fik også sat træk på bilen i dag. Eller det gjorde René, da han havde fri. Virkelig noget af det bedste, vi længe har brugt penge på. 7.000 kr.! Ja, så var det vist også betalt! Men det er bare sådan en nødvendighed at have på bilen, når man bor hvor vi bor – på landet. Vi henter meget foder til dyrene og ellers har vi ikke så store nogle biler, så kan godt bruge trailerpladsen, når det gælder. Så jeg er så glad i dag. Det var en god ting vi fik ordnet! Endnu en ting, der et “vinget af” på to-do-listen!En tilløber…

Hverdagen Posted on tirs, december 03, 2019 05:08

Ja, hvis det ikke var fordi jeg havde heste nok, så havde jeg taget den hest, jeg fangede i går på vej hjem fra job, med hjem og bildt René ind, at det var en “tilløber”. Ej gas. Jeg var på vej hjem fra job og midt på vejen på landevejen fra Sæby mod Hjallerup, stod der en fin lille ismule. Fik stoppet bilen og sat katastrofe blinkene på og hoppede ud og fik den jaget ind på en grusvej ned mod en ejendom.

Jeg hentede bilen og satte efter og spærrede for adgang ud mod den store vej igen. Hoppede ud af bilen og fik fanget hesten og trukket den ned mod gården der lå et stykke fra vejen. Der var buldermørkt, men havde heldigvis lygte på mobilen og fik lyst ejeren af gården opmærksom på, jeg stod på deres gårdsplads. Jo jo, det var deres hest. Dejligt.

Vi fik en god snak og jeg fik hilst på de andre heste på gården. Hun var meget glad for der ikke var sket noget med hesten og glad for den var sikkert hjemme igen. Det var jeg også. Bare tanken om, hvis det havde været mine egne.. Puha…

Ellers stod aftenene ikke på det helt store. Maden var klar da jeg kom hjem og dyrere var fodret. Så stod den kun på madpakker og julekalender i tvet sammen med Chili. Så var den aften godt brugt. Vi gik tidligt i seng. Tænker lørdagens strabadser stadig sidder i kroppen.Næste »