Blog Image

Familien Berg og Foged

www.familien-berg.dk

De sidste ferie dage…

Hverdagen Posted on søn, februar 23, 2020 18:31

Efter vi kom hjem fra Norge har vi bare hygget derhjemme det bedste vi har lært.

Lotus og Fønne lavede pandekager til os i lørdags og vi var heldige, at de nåede at blive færdige, inden strømmen røg. Hele byen var mørklagt i en 30 minutters tid.

Chili er stadig syg, hvilket egentlig startede i onsdags. Hun kaster op i stride strømme og har ikke fået noget indenbords siden. Det har har været rigtig grimt og træls oplevelse for Chili og os andre at se hende have det så dårligt. Hun har taget et hav af prøver. Hun har fået en virus som ikke kan behandles, andet med væske og det mad vi kan få i hende.

Søndag var der fastelavn i Hellevad Kirke og det var som altid rigtig godt og hyggeligt.

René blev hjemme hos Chili og vi andre mødtes med Heidi og Emma. Ungerne blev desværre ikke kattekonge eller vandt bedste udklædning, men det gjorde Emma 😍All-inclusive mini Cruise til Oslo

Fest og farver, Hverdagen Posted on fre, februar 21, 2020 10:32

Torsdag morgen drog vi tidligt mod færgen i Frederikshavn. Vi havde bestilt et mini Cruise til Norge med All inclusive. Vi sejlede med Stena Saga. Kahytten var med pirattema og hele skibet var børnenes fest her i uge 8. Der var pirater og underholdning.

Vi havde frokost, aftensmad og morgenmaden med i købet. Det var der ikke noget at sætte en finger på. Desværre blev Chili og jeg søsyge på vej derover, så vi fik ikke meget ud af middagsbuffeten. Skibbet vippede meget. Men da vi var kommet os, vænnede vi os til vipperiet og nød godt af resten af turen. Vi er desværre ikke så søstærke hende og jeg.

Et lidt forblæst selfie fra turen 😊👍
Lotus og Phoenix var i pirat fiskedammen og fangede en lille Barbie og en piratskyder
Phoenix i sit es med fri is buffet

Vi landede i Frederikshavn her i morges kl. 7.30 og så gik turen hjemover. Det var en dejlig tur, trods vipperiet 😂😊👍Hyggesøndag

Hverdagen Posted on søn, februar 16, 2020 20:43

Hentede ungerne ved 10 tiden og kørte Chili hjem på gården. Hendes eget ønske. Hun gad nemlig ikke med i svømmehallen. Lotus, Fønne og jeg tog så til Nørresundby svømmehal. Hjallerup var lukket, desværre. Vi havde nogle gode timer derude og fik prøvet alle bassinerne.

Det har regnet rigtig meget i dag og vejret trist og gråt. Vi brugte istedet dagen på krea hygge. Ungerne tegnede, René ordnede æggebakker og jeg fik lagt et par bukser op.

Inden ungerne skulle afleveres tilbage til deres far, rundede vi lige den gyldne måge i Nørresundby. Dejligt lige at se ungerne midt i deres ferie med deres far. Ellers ville jeg først have fået dem at se på torsdag, hvor jeg først har fri.Næste »