Blog Image

Familien Berg Foged

Familien består af:

Gitte, Chili, Lotus, Phoenix & René
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Hjallerup, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Kattene: Ida Marie & Steen, Fede Dorit, Erik og FrejaFrank. Rotterne: Rita og Jytte. Hønsene: Sofia, Gerda og de 27 andre. Hannen: (Vold)-Tage. Fisken: Rikke - Huskyen: Keld og alle vores løbeænder

Vejen til en kvindes hjerte …

Hverdagen Posted on tors, september 19, 2019 06:00

– eller i hvert fald mit hjerte…

Sørme om ikke manden kom hjem med en flot buket blomster og en box vin! Jeg er da helt solgt! Han kender godt nok vejen til mit lille hjerte. Og fik også gode point hos Chili og Phoenix som han havde flødeboller med hjem til. Lotus og Fine scorede lige en, da de mødte ham ved købmanden. Så var alle glade!

Er faktisk ved at være en smule irritereret på de folk, der tror det er Gittes-Gavebod jeg har og man bare tager uden at give noget. Nu er der kommet overvågning på og sat et par pæne hilsner i køleskabet. Det er simpelthen ikke iorden! Der er i denne uge røget hele 6 bk. Det ender bare med der bliver lukket og slukket, når folk ikke kan styre sig. Ærgerligt. Har da aldrig i de mange år jeg har boet på adressen oplevet noget lignende! Og så er der dem, der har alt for mange svenske mønter og tror det går an! SUK!. Jeg bliver så træt, så træt…
Men nu er der kommet overvågning på – og så må vi se om det hjælper….Til- og fravalg…

Hverdagen Posted on ons, september 18, 2019 06:30

Phoenix er blevet frisk igen og er kommet i dagpleje. Lotus er i dag hjemme hos sin far til i morgen. Chili er dog hjemme. Der er ellers forældremøde på skolen mellem 17-19. Virkelig et uheldigt tidspunkt. Jeg kan derfor ikke komme. Eller jeg vælger ikke at deltage. Hvis det bare havde været senere. Men jeg vælger at være hjemme i “ulvetimen” og få lavet mad, spist ungerne af og lavet lektier – så må jeg få et referat af mødet på Intra. Kan dog mærke en snert af dårlig samvittighed og utilstrækkelighedsfølelse. Men jeg kan ikke få det til at hænge sammen og så må jeg vælge mødet fra og vælge mine børn til. Var trods alt med til Chilis klasses møde for et par uger siden. Det må da tælle lidt, ik?

Fik hentet en ny autostol til den anden bil i går. Virkelig upraktisk kun med en stol, man så skal bytte imellem bilerne. Så det var dejligt at få købt en ny.

Lotus og jeg gik en aftentur med hundene i går. Lotus gik med Junior og jeg med Keld. Det gik rigtig godt og Junior var rigtig sød og trak slet ikke i snoren.

Chili har også fået taget billeder i skolen og de er bare så fine! Nok det bedste hun nogensinde har fået taget! Så der er bestilt en hel pakke med billeder af smuksakken.Hjemme med sygt barn…

Uncategorised Posted on man, september 16, 2019 16:05

Var ellers mødt ind på job, hvor jeg efter en times tid blev ringet hjem. Sygt barn.

Phoenix og jeg har prøvet at hygge os igennem dagen med Gurli Gris og en masse snold og sager. Phoenix har sovet rigtig meget og jeg må indrømme jeg også tog mig en lille morfar sammen med ham. Ahh, det gjorde godt. Han er stadig meget skidtmas og sidder bare og hænger. Håber snart han bliver frisk.Næste »